Flere velt og endeløse sanddyner

- Veldig morsomt, sier Pål Anders Ullevålseter om andreplassen.

Det ble en flott 2. plass til Pål Anders Ullevålseter i Rally Transorientale i dag. Han var fornøyd med gjennomføringen av rallyets hardeste etappe.

- Det var veldig moro å kjøre der midt ute i de endeløse sanddynene, sa Pål Anders Ullevålseter etter etappen. Han startet først og kjørte i teten fra start til mål.

Han kunne fortelle om lange, dype og tunge sanddyner. Det var også bratte heng på flere hundre meter. Derfor ble det en del velt, men Ullevålseter sa han kom bra fra etappen.

Han måtte stole helt på seg selv når det gjaldt navigeringen, og han følte han hadde god kontroll hele veien.- Det ble en del velt, men jeg klarte likevel å holde unna for de andre. Det er ikke til å komme fra at det er en spesiell følelse å ligge først fra start til mål. Jeg har det like moro, selv om vi nå har kjørt i 15 dager, men jeg har også mye å lære, sa Ullevålseter.

Han sa også at han føler seg veldig selvsikkert etter å ha kjørt først i det transorientale rallyet i over to uker.

Jaroslav Katrinak tok seieren på torsdagens etappe. Han var snaue fire minutter foran nordmannen i mål.

Også i sammendraget leder Katrinak med en margin på 28 minutter til Pål Anders Ullevålseter.

Fredag er det en transportetappe på 619 kilometer som står for tur i tillegg til 121 kilometer spesialetapper.

(NTB)

DEN TØFFESTE ETAPPEN: Pål Anders Ullevålseter kjørte i dag den tøffeste etappen i rallyet - og endte på 2. plass. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
DEN TØFFESTE ETAPPEN: Pål Anders Ullevålseter kjørte i dag den tøffeste etappen i rallyet - og endte på 2. plass. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer
Flere velt og endeløse sanddyner