Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flere vil ha Carew - men taust fra Barcelona

John Carew er blitt linket til Barcelona i en måned. Nå vil også andre klubber ha nordmannen.

-  Når media skriver at John kan være på vei bort fra klubben sin, kryr det automatisk av andre tilbud. Jeg kan ikke si at vi ikke har hørt noe fra andre, sier Carews agent og rådgiver Per A. Flod på direkte spørsmål fra Dagbladet.

4. desember kom de første nyhetene fra Spania om at storklubben Barcelona ønsker å hente Carew fra hans tyrkiske klubb Besiktas. Siden da har det nesten ikke gått en dag uten at norske og utenlandske medier har skrevet om saken.

-  Det har pågått veldig lenge nå. For vår del er dette et veldig spesielt tilfelle, fordi vi nesten ikke har hatt kontakt med klubben sjøl. For noen uker tilbake henvendte jeg meg til Barcelona for å høre om det faktisk var noe i alle ryktene. De svarte meg, men ikke direkte på det spørsmålet.

-  Det er utrivelig å ikke få noe skikkelig svar fra klubben, særlig når det stadig skrives om saken i avisene. Det ringer journalister til meg omtrent hver eneste dag, sier Per A. Flod.

BORT FRA BESIKTAS?</B> John Carew skal være ettertraktet hos flere lag, ikke bare Barcelona.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media