- Flere vil ha Carew

John Carews spanske suksess har ikke gått upåaktet hen i de europeiske toppklubbene. - Det er noen som prøver seg. Jeg har fått flere henvendelser om John etter at han begynte i Valencia, sier agent Per A. Flod til Dagbladet.

Han nekter å si hvilke klubber det dreier seg om. Rett og slett fordi Carew trives godt der han er. Men at det er store klubbnavn på de gule post-it-lappene på Flods kontor, hersker det neppe tvil om. # - Man kan jo stille seg spørsmål om hvilke klubber som er større enn Valencia. Se bare på hvem som er igjen i kvartfinalen i Champions League og semi-en i UEFA-cupen.

- Det er ikke mange lag som er større enn Johns arbeidsgiver, sier Flod.

Raul og Real

Men Flod er agent. Og agenter lever av spillersalg. Derfor kommer Flod med den obligatoriske:

- Alt kan kjøpes for penger, selv om det er veldig lite aktuelt at det skjer snart.

Og Flod drar også et eksempel, bare for å vise hvor tilbudene må ligge hvis en overgang skulle bli aktuell.

- Det er klart. Hvis Real Madrid skulle ringe å si at de trenger en erstatter for Raul, og legger en halv milliard på bordet, så må jeg og John vurdere det, sier han ironisk.

Alle telefonene fra kjøpelystne klubber kanaliserer Flod videre til klubbledelsen i Valencia.

- Jeg vil ikke skape noe inntrykk av at John vil vekk fra Valencia, for det vil han definitivt ikke. John trives enormt godt i en god klubb, i en god liga, i ett flott land og en fantastisk by.

Tysk tema

Likevel er det en ny hverdag for både Carew og hans agent. Flod merker at Carews navn dukker opp i stadig mer celebre sammenhenger.

- Etter kampen mot Sturm Graz, satt jeg og så på et tysk fotballshow. Og der snakket de halvparten av tida om John. Franz Beckenbauer var gjest i studio, og han visste mye om John. Da det ble en debatt om hvordan navnet skulle uttales, så insisterte Beckenbauer at det skulle uttales KAREV , og ikke KERU . Fordi han visste at det var sånn de uttalte det i Norge, ler Flod.