Norwich: Slo overraskende Manchester United 1-0 i helgen og sørget for hjemmeseier, et resultat som ble betalt tilbake med 6,85 ganger pengene på Langoddsen.
Norwich: Slo overraskende Manchester United 1-0 i helgen og sørget for hjemmeseier, et resultat som ble betalt tilbake med 6,85 ganger pengene på Langoddsen.Vis mer

Flere vinnermuligheter på Langoddsen

Førstkommende mandag styrker Norsk Tipping sitt tilbud på odds og tipping.

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen

Norsk Tipping fornyer sine ferdighetsspill, og Langoddsen får et skikkelig løft fra og med mandag 26. november. Det noe gammeldagse oddsprogrammet (som du ser på høyre side av denne artikkelen) blir borte, og det nye spilltilbudet vil bli oppdatert kontinuerlig, med langt flere objekter. 

Dette er naturligvis en flott nyhet for oss oddstippere, som med større valgmuligheter øker sjansene for å finne gode spill. En god nyhet er det også at premieutbetalingene nå vil gjennomføres langt raskere enn tidligere.

Dette gjør Norsk Tipping:

- Lover at 250 spilleobjekter skal være åpne for spill til en hver tid
- Har ingen begrensning på antall spillobjekter på web og mobil
- Begrepet programperioder forsvinner, dermed blir det enklere å kombinere kamper med hverandre uansett når de starter
- Premieutbetalinger skal skje vesentlig raskere etter at spillet er avgjort
- På web får man flere systemmuligheter, og kan blant annet spille dobbel-, trippel- og firlingsystemer med opptil ti kamper
- Både Langoddsen og Tipping får en ansiktsløftning

Norsk Tipping gjør oppmerksom på at denne omleggingen medfører et noe svekket tilbud i disse spillene søndag og mandag, men deretter skal det altså bli langt bedre.

Søndag 25. november vil Norsk Tipping stenge for alt spill fra klokken 19.00, og det vil også Dagbladets oddstipssider. Oppgraderingen skal være klar i løpet av mandag, og man vil trolig kunne spille på tirsdagskampene som normalt.

Planen er at både Norsk Tipping og Dagbladets oddstipssider kjører som normalt fra og med tirsdag.