Flertallet vil ha Ødegaard «hjem»

Leserne til Spanias største sportsavis har talt.

FANSEN ELSKER ØDEGAARD: Flertallet vil se Ødegaard i hvit drakt allerede fra neste sesong. Nå spørst det om Real Sociedads klubbpresident slipper ham. Foto: Susana Vera / Reuters
FANSEN ELSKER ØDEGAARD: Flertallet vil se Ødegaard i hvit drakt allerede fra neste sesong. Nå spørst det om Real Sociedads klubbpresident slipper ham. Foto: Susana Vera / Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Martin Ødegaard har levert en strålende første sesong i Real Sociedad. Nordmannen, som er på utlånsavtale fra Real Madrid, var i førersetet da nettopp La Real sendte hovedstadslaget ut av den spanske cupen etter 3-4 torsdag.

Ødegaard scoret kampens første mål og fikk applaus av Madrids hjemmepublikum da han haltet av banen etter 63. minutter.

Etter kampen ga Sociedads klubbpresident klar tale. Ødegaard skal ikke tilbake til Real Madrid etter sesongen om han får det som han vil. Ett år er igjen av utlånsavtalen og etter prestasjonene som er blitt levert av nordmannen, er det ingen grunn til at Jokin Aperribay vil slippe ham nå.

- Det er null prosent sjanse for at han går tilbake til Real Madrid etter sesongen, sa han i et intervju med radiostasjonen Cadena SER.

Flertallet har stemt. Det spørs nå om leserne til Marca AS legger press på Zinédine Zidane og ledelsen i Real Madrid.

- En leder

For det er den signeringen tilhengerne vil ha, og føler klubben mangler. Leserne mener at Real Madrid må hente Martin Ødegaard hjem allerede i juni måned og ikke gi ham en sesong til i Real Sociedad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer