Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fletcher: - Dommeren var forferdelig

- Kan forstå sinnet, sier Hangeland.

TUNG KVELD: Skottlands Darren Fletcher hadde lite til overs for dommer Alan Hamars opptreden i kveld. - Forferdelig, sier United-stjerna etter 0-4-tapet.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
TUNG KVELD: Skottlands Darren Fletcher hadde lite til overs for dommer Alan Hamars opptreden i kveld. - Forferdelig, sier United-stjerna etter 0-4-tapet. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Norge — Skottland 4-0 (2-0)

Skottland var lenge fult på høyde med Norge, men falt sammen som et korthus etter at John Arne Riise banket inn 1-0 via et skotsk bein ti minutter før pause.

Skottland-kaptein Darren Fletcher var ikke i tvil om hvor skylden burde plasseres.

- En skandale
- Jeg vet ikke hvilke dommere de har i Luxembourg jeg, men dette var helt utrolig, sier Fletcher etter kampen.

Alain Hamer fra Luxembourg la lista lavt på Ullevaal, og da Gary Caldwell var for sein i to strake dueller var det rødt kort og særs tidlig dusj for stopperkjempen.

Frisparket satte John Arne Riise i mål.

- Carew hadde tre albuer på våre spillere, Riise hadde flere stygge taklinger. Allikevel var det vi som ble ti mann. Da vi også kom under på bortebane, ble det vanskelig, sier Fletcher videre
.

- Tull. Det røde kortet var greit, og jeg burde også hatt straffe i første omgang, sier John Carew til Fletchers utspill.

MÅ REISE SEG:
Skottlands Christophe Berra, Darren Fletcher og Graham Alexander depper på Ullevaal-gresset. Med ti mann ble de etter hvert overkjørt av Norge.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
MÅ REISE SEG: Skottlands Christophe Berra, Darren Fletcher og Graham Alexander depper på Ullevaal-gresset. Med ti mann ble de etter hvert overkjørt av Norge. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

- Hipp som happ hvem som fikk rødt
Norge-kaptein Brede Hangeland sier det ble en mye enklere oppgave da Norge ble i overtall, og forstår sinne til Skottlands kaptein.

- Jeg kan forstå at de er sinte. Jeg synes dommeren var vel hissig på kortstokken, og følte det var hipp som happ hvem som skulle få en utvist. Heldigvis ble det de og ikke oss, sier Hangeland til Dagbladet.

John Arne Riise, Magne Hoseth og John Carew fikk alle gult kort før halvtimen var spilt.

-Vi var tente - nesten litt overtente. Det var faktisk litt på kanten, og jeg begynte å bli redd da vi fikk tre tidlige gule kort. Det var en smått uberegnelig dommer, sier Drillo etter kampen.

- Altfor lenge siden sist
Norge er nå bare poenget bak Skottland og kan, med full pott og litt hjelp fra Nederland, kvalifisere seg til play-off som en av gruppetoerne.

I kveld ville Brede Hangeland helst slippe prosentregninga.

TUNGT: Darren Fletcher i duell med Christian Grindheim under kveldens kamp.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
TUNGT: Darren Fletcher i duell med Christian Grindheim under kveldens kamp.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

- Det der får Drillo ta seg av. Det var først og fremst fantastisk deilig å vinne igjen. Det var altfor lenge siden sist, sier kapteinen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media