Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fletcher ferdig for sesongen

Ferguson rasende på den skotske landslagssjefen.

Serieleder Manchester United må klare seg uten midtbanespilleren Darren Fletcher resten av sesongen.

Darren Fletcher, som har spilt en nøkkelrolle for de røde djevlene denne sesongen, pådro seg en kneskade under Skottlands landslagskamp mot Kroatia onsdag. Nå er han ute i seks uker, og det skaper hodebry for United-manager Alex Ferguson i den viktige serieavslutningen i engelsk fotball.

- Vi lot ham hvile mot Liverpool søndag, men nå viser det seg at han spilt for landslaget, og det hele kampen også. På det meste skulle han kun ha spilt 45 eller 60 minutter. Nå er han ute i seks uker, raser Ferguson.

- Det er et forferdelig slag i trynet for oss, det er helt vilt, fortsetter United-sjefen.

I tillegg er Louis Saha ute i to eller tre uker.

United leder serien med fem poeng på Chelsea. Arsenal innehar tredjeplassen - seks poeng bak. Sju seriekamper gjenstår i den engelske ligaen.

(NTB)

MISTER VIKTIG BRIKKE: Sir Alex Ferguson raser mot den skotske landslagsledelsen etter at Darren Fletcher ble skadet i landskamp mot Kroatia onsdag. Den 24-årige skotten mister resten av sesongen. Foto: Adrian Dennis/AFP
MISTER VIKTIG BRIKKE: Sir Alex Ferguson raser mot den skotske landslagsledelsen etter at Darren Fletcher ble skadet i landskamp mot Kroatia onsdag. Den 24-årige skotten mister resten av sesongen. Foto: Adrian Dennis/AFP Vis mer
image: Fletcher ferdig for sesongen
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media