Fletcher frykter fysisk Carew

- Han må stoppes.

FRYKTER CAREW: Manchester United-stjerne og skotsk landslagskaptein Darren Fletcher frykter at fysikken til John Carew kan skape trøbbel for Skottland i morgendagens kamp.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FRYKTER CAREW: Manchester United-stjerne og skotsk landslagskaptein Darren Fletcher frykter at fysikken til John Carew kan skape trøbbel for Skottland i morgendagens kamp.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet.no): Skottlands store stjerne og landslagskaptein Darren Fletcher er ikke i tvil om hvem skottene må stoppe, om de skal få med seg et resultat fra Ullevaal i morgen kveld:

John Carew.

- Han er en toppspiller i Premier League, som har gjort det veldig bra for Aston Villa. Han har en fantastisk karriere å vise til helt siden han kom til Valencia for mange år siden. Han har stor internasjonal erfaring, og ga oss problemer på Hampden. Han er en fysisk spiller med mye fart og styrke, som ethvert lag er nødt til å stoppe. Det er også målet vårt i morgen, sier Fletcher.

Overrasket over «jumbo»-NorgeSelv om verken Carew eller resten av landslaget har satt fyr på fotball-Europa denne kvalifiseringen, mener Manchester United-terrieren at tabellen i VM-kvalikgruppa ikke yter norsk fotball full rettferdighet.- Norsk landslagsfotball er ikke inne i sin beste periode, og er ute etter en seier. Jeg mener at stillingen i gruppa ikke reflekterer hvor gode Norge er. Det er en stor overraskelse å se dem på bunnen av tabellen, fordi de er langt bedre enn det. De har spillere som kan forårsake problemer for motstanderne, og de prøver å få orden på det. Det begynner med oss, poengterer Fletcher.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer