PAUSE: Manchester Uniteds Darren Fletcher må ta pause fra fotballen på grunn av sykdom. Dette er fra hans foreløpig siste kamp, mot Benfica i Champions Leauge. Fletcher scoret ett av målene i 2-2-kampen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
PAUSE: Manchester Uniteds Darren Fletcher må ta pause fra fotballen på grunn av sykdom. Dette er fra hans foreløpig siste kamp, mot Benfica i Champions Leauge. Fletcher scoret ett av målene i 2-2-kampen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

Fletcher tar pause fra fotballen på ubestemt tid

Lider av tarmsykdom.

(Dagbladet): Manchester United-spilleren Darren Fletcher (27) har slitt med sykdom lenge - og i dag bekrefter Manchester United på sin hjemmeside at Fletcher tar en pause fra fotballen.

- På vegne av Darren Fletcher, ønsker Manchester United å kunngjøre at han tar en lengre pause fra fotballen på grunn av helsen, skriver klubben.

Fletcher har det siste året hatt flere fraværsperioder.

Ifølge klubben lider skotten av ulcerøs kolitt. Det er en kronisk betennelsessykdom som manifisterer seg i tykktarmen.

Fletcher har spilt ti kamper for United denne sesongen. Sist i 2-2-kampen mot Benfica 22. november.

- Han har akseptert de medisinske rådene om å ta en pause for å ha en bedre sjanse til å komme tilbake, skriver klubben, som kommer ut med nyheten for å unngå spekulasjoner.

Den skotske landslagsspilleren har spilt i United siden 2001 og har 197 kamper for de regjerende seriemesterne. Han har spilt 58 landskamper.

SYK:  Darren Fletcher er ute på ubestemt tid. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
SYK: Darren Fletcher er ute på ubestemt tid. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer