KREVER MYE LØNN:  Darren Fletcher. Foto: NTB Scanpix
KREVER MYE LØNN: Darren Fletcher. Foto: NTB ScanpixVis mer

Fletchers lønnskrav kan stoppe overgang fra Manchester United

Var på vei til West Ham.

Manchester Uniteds Darren Fletcher (30) var på det nærmeste klar for West Ham, men nå ser overgangen ut til å gå i vasken.

Fletcher har vært United-spiller hele sin karriere, men i dette overgangsvinduet har både klubb og spiller vært tydelig på at han var på vei ut dørene på Old Trafford. West Ham har vært nevnt som midtbanespillerens neste stoppested, men forhandlingene mellom London-klubben og Fletcher brøt sammen fredag kveld.

Ifølge flere engelske medier stanset forhandlingene fordi West Ham ikke kunne møte skottens krav om en ukelønn på 75.000 pund (880.000 kroner). Ifølge Manchester United-manager Louis van Gaal finnes det imidlertid en annen forklaring.

- Jeg trodde Darren skulle signere for West Ham, men nå viser det seg at de ønsket et lån, og det var ikke det vi var enige om, sa van Gaal etter seieren mot Leicester lørdag.

Dermed tror nederlenderen at Fletcher, som fyller 31 år søndag, fortsatt er United-spiller når overgangsvinduet stenger mandag.

- Jeg antar at han er det. Han er tredjekaptein i klubben, så det er ikke noe problem for meg. Manchester United ville bare hjelpe ham med å få mer spilletid, sa United-sjefen.

(NTB)