Flo: - Skal ikke ha tvillinger

Tore André Flo avkreftet at han skal ha tvillinger da han og Frode Olsen møtte Dagbladet :på nettets lesere direkte. Les spørsmål og svar i nettmøtet her.

- Det er helt feil at jeg skal ha tvillinger. Jeg aner ikke hvor TV2 har det fra. Jeg forstår ikke at de kan melde det uten å ha snakket med meg, sier Tore André Flo til Dagbladet :på nettet.

- Jeg venter bare ett barn. Det bekreftet ultralyden, sier Flo.

TV-meldingen om at han ventet tvillinger førte til en lang kveld med journalister på telefonen i går kveld. Så lang at Flo forsov seg til frokost. Dagens første måltid ble derfor inntatt mens han sammen med Frode Olsen svarte på spørsmål fra Dagbladet :på nettets lesere.

Her svarer de to landslagsheltene på spørsmål om EM, Wimbledon, opera, farsroller og Erik Thorstvedts nakenbading: Hejsa grabbar Frode: Et enormt liv på kampene i Spania. En god liga, men jeg er ikke redd, jeg er like gal selv. Tore Andre: Jeg tror Wise er ganske fornøyd med det, det blir nok rikelig til han likevel.

Formen på topp Tore: Hei, Roald. Jeg synes ikke det er vanskelig å holde motivasjonen oppe når jeg spiller på et så godt lag som Chelsea. Jeg får nesten alltid spille, selv om det ikke er fra start. Ellers håper jeg Stryn rykker opp i år. Hils alle kjente.

Lykke til Frode!! Frode: Jeg synes det er flott i Spania, en fotball som passer meg. Jeg lagde grunnlaget sammen med deg, Harald, og barndomsklubben Vidar. Håper Vidar endelig klarer å rykke opp til 1. divisjon i år. Hyggelig å høre fra deg igjen.

Hva synes Flo...? Tore Andre: Jeg tror alle fotballspillere har en drøm om å spille for en toppklubb i Europa. Jeg liker veldig godt Brann, og håper de kan spille for de seinere i karrieren.

Til Tore! Tore Andre: Jeg hadde ikke hatt noe i mot å spilt for Drillo i Wimbledon. Men foreløpig synes jeg utfordringene i Chelsea er større, med Champions League og spille i toppen av Premier League. Jeg håper at Wimbledon klarer seg.

Frode & Flo Frode: Det synes å være helt uaktuellt. Jeg har ikke hørt noe siden sommeren. Tore Andre: Det siste målet mitt i Brann. Jeg scorer så sjelden utenfor 16-meteren, og det var fra 20 meter.

Tjuvfiske Tore Andre: Det var en helt uskyldig sak og bare for moro.

Olsen PR kåt???? Frode: Jeg vet ikke om jeg kommer på førsteplass, Bernt. Men det jeg vet er at dine røde kinn står fint til den røde Kongsvinger-drakten. Jeg hørte forresten at du har mistet lappen.

Erik nakenbader Frode: Gjorde han virkelig det? Jeg kan gjerne skjønne han. Jentene i Stavanger er flotte. Men badet han naken? Vi må høre med han.

Hello Camilla! I do have a girlfriend, in fact she's going to be my wife in the summer. It's very nice to have fans in other parts of Europe, and I wish you good luck too.

Tore Andre Tippeligaen 2000 Tore Andre: Jeg tror det blir Brann, Rosenborg og Molde. Frode: Jeg tror Rosenborg vinner. Så tror jeg Brann tar sølv, mens Start tar bronsen. Håper jeg i hvert fall.

makker.... (tore andre) Tore Andre: Spørsmålet der er det ikke vits å svare på, det blir så mye styr. Vialli ville ha blitt sint dersom jeg hadde valgt et av navnene.

Tore Andre: Jeg liker ikke å sitte på benken, men den siste tida på Chelsea har jeg jo spilt mer enn noensinne. Jeg kan ikke skifte klubb med en gang en sitter på benken, en må kjempe for fast plass. Rosenborg er en veldig god klubb. Det hadde sikkert ikke vært ille å spille der. Frode: Det er litt rart å tenke på at når jeg er så glad i å synge, at jeg valgte å spille for Sevilla, hvor barbereren bor. Men det blir tid til lite synging, og det er kjempeartig å spille både i Spania og for Sevilla.

Til Frode og Flo Frode: EM er det vi trener for, og blir vi tatt ut for Norge er det en ære å være med i mesterskapet. Men konkurransen er hard. Tore Andre: EM og VM er noe av det artigste en kan oppleve som fotballspiller. Så jeg skal gjøre alt for å bli en del av det norske laget og gjøre det godt. Etter det får det være opp til Nils Johan og bestemme laget.

stabæk Frode: Jeg er ikke tilbake til seriestarten, for jeg er leid ut fram til 1. juni. Jeg har veldig mange gode kamerater i Stabæk, som er en fin klubb å spille for. Vi får se.

Flo tøffere som far Tore Andre: Jeg er allerede far og er myk privat og tøff på banen. Når det gjelders TV2s opplysninger i går kveld om at jeg skal få tvillinger: Det er feil. Jeg venter kun et barn. Det bekreftet ultralyden.

Andre klubber Tore Andre: Jeg kunne spilt for Birmingham City, hvis ikke de hadde spilt i 1. divisjon.

GUTTA PÅ NETT: Tore André Flo og Frode Olsen svarer på ditt spørsmål akkurat nå!