Flo: - Spiller til jeg stuper

Jostein Flo trodde knapt sine egne ører da navnet hans ble ropt opp av landslagstrener Nils Johan Semb i dag. - Jeg trodde jeg var superreserve og jeg ble overrasket. Men jeg spiller til jeg stuper, lover den kampklare stryningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

34-åringen sier til NTB at viljen er viktigere enn formen.

- Jeg er mest opptatt av å ha kvalitet på det jeg gjør. Jeg skal slåss og gi alt og ønsker å sette preg på kampen, forteller Flo. Han innser at han nok ikke hadde spilt hvis ikke Frank Strandli var skadet.

Lillebror Tore André Flo gleder seg til å spille sammen med storebroren.

- Flere ganger har jeg vært overbevist om at han synger på siste verset. Og så synger han bare mer og mer, sier en veldig imponert lillebror Tore André Flo til NTB.

Venstre flanke

Med Petter Rudi ute og Frank Strandlis skade på trening i går rykket veteranen inn på venstre flanke. Ikke siden hjemmekampen mot Sveits i september i fjor har luftkrigeren startet på landslaget. Landslagssjef Nils Johan Semb begrunner valget slik.

- En helhet med luftstyrke og fart var avgjørende. Jostein har spisskompetansen i lufta. Han blir en viktig brikke ved dødballer i tillegg til i etablert spill. Dødballene kan bli avgjørende lørdag.

- Men holder han i 90 minutter?

- Det er ikke sikkert. Men Jostein har vært veldig god i år, og hans deltagelse kan bli avgjørende i en kamp som står og vipper, sier landslagssjefen. Forventningene til kampbildet er at Norge møter et etablert forsvar og må slå en del langt. Derfor Jostein Flo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer