Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo: - Spiller til jeg stuper

Jostein Flo trodde knapt sine egne ører da navnet hans ble ropt opp av landslagstrener Nils Johan Semb i dag. - Jeg trodde jeg var superreserve og jeg ble overrasket. Men jeg spiller til jeg stuper, lover den kampklare stryningen.

34-åringen sier til NTB at viljen er viktigere enn formen.

- Jeg er mest opptatt av å ha kvalitet på det jeg gjør. Jeg skal slåss og gi alt og ønsker å sette preg på kampen, forteller Flo. Han innser at han nok ikke hadde spilt hvis ikke Frank Strandli var skadet.

Lillebror Tore André Flo gleder seg til å spille sammen med storebroren.

- Flere ganger har jeg vært overbevist om at han synger på siste verset. Og så synger han bare mer og mer, sier en veldig imponert lillebror Tore André Flo til NTB.

Venstre flanke

Med Petter Rudi ute og Frank Strandlis skade på trening i går rykket veteranen inn på venstre flanke. Ikke siden hjemmekampen mot Sveits i september i fjor har luftkrigeren startet på landslaget. Landslagssjef Nils Johan Semb begrunner valget slik.

- En helhet med luftstyrke og fart var avgjørende. Jostein har spisskompetansen i lufta. Han blir en viktig brikke ved dødballer i tillegg til i etablert spill. Dødballene kan bli avgjørende lørdag.

- Men holder han i 90 minutter?

- Det er ikke sikkert. Men Jostein har vært veldig god i år, og hans deltagelse kan bli avgjørende i en kamp som står og vipper, sier landslagssjefen. Forventningene til kampbildet er at Norge møter et etablert forsvar og må slå en del langt. Derfor Jostein Flo.

Semb innrømmer at forfallene ga ham færre alternativer i uttaket av kantspillere. Flo fikk venstreflanken, Heggem vippet Solskjær ut av laget på høyre og Håland rykket inn som høyreback.

Sembs lag mot Slovenia:

Keeper:

Frode Grodås

Forsvar:

Stig Inge Bjørnebye

Henning Berg

Erik Hoftun

Alf-Inge Håland

Midtbane:

Vegard Heggem

Roar Strand

Kjetil Rekdal

Ståle Solbakken

Jostein Flo

Angrep:

Tore André Flo

INNE IGJEN:</B> Jostein Flo var den store overraskelsen da Nils Johan Semb i dag offentliggjorde 11-mannstroppen i den viktige EM-kampen mot Slovenia i morgen. <br>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling