Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo: - Viktig å score igjen

CARDIFF (Dagbladet.no): Tore Andre Flo scoret to mål da Chelsea og Manchester United spilte uavgjort 2-2 for halvannen uke siden. - Scoringene var viktig for sjøltilliten, sier Flo til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-spissen var den siste spilleren som forlot treningsfeltet da landslaget gjennomførte sin første trening i Wales i kveld. En håndfull håpefulle unge fotballfans benyttet sjansen til å slå pasninger til Flo som dundret en og en ball i nettet.

Sjøl har Flo vært gjennom en turbulent periode på klubblaget. Etter den bedrøvlige sesongstarten ble London-klubbens italienske manager Gianluca Vialli erstattet av landsmannen Claudio Ranieri. Managerbyttet har hatt liten innvirkning på Flo.

- Jeg liker ikke å sammenlikne managere, men hittil har jeg ikke merket så stor forskjell, sier Flo til Dagbladet.no.

- Viktige mål

Nordmannen har slitt med å finne nettmaskene på klubb- og landslag den siste tida. Scoringene mot United for en og en halv uke siden var viktige for stryningen.

- Scoringene var vedlig viktig for sjølvtilliten - spesielt på klubblaget, sier Flo.

Advarer mot Giggs

Nils Johan Semb har ennå ikke bestemt seg for om Norge skal spille 4-5-1 eller 4-4-2 mot Wales på lørdag. Mest sannsynlig spiller Flo på topp uansett. Spørsmålet er om han får en spissmakker.

- Jeg vil ikke diskutere spillestil og system i media, men det er alltid spennende å spille med to spisser, sier Flo.

Flo kjenner de fleste av Premier League spillerne etter sine år i engelsk fotball, Sjøl advarer han spesielt mot Ryan Giggs,

- Det blir veldig viktig å stoppe han. Giggs er en nøkkelspiller for Wales. Jeg er glad det neppe blir jeg som skal stoppe han, sier Flo.