Flo avviser Tottenham-rykter

Tore André Flo avviser at han er på vei tilbake til London i en byttehandel med Tottenham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge engelsk presse er Tottenham-manager Glenn Hoddle svært interessert i den tidligere Chelsea-angriperen. The Sun hevder at Tottenham vil bytte til seg Flo mot Tim Sherwood samt penger.

Men Flo sier til Rangers' offisielle nettside at han ikke har planer om å forlate Skottland.

- Sannheten er at jeg trives veldig godt i Rangers. Jeg bryr meg ikke om hva som står i avisene. Jeg har spilt fotball i mange år og vet av erfaring at spillere hele tiden blir lansert som aktuelle for andre klubber, sier Flo.

- Når ingenting skjer, er journalistene nødt til å finne på noe å skrive. Det er ikke en bra situasjon, men det må vi spillere bare leve med, sier Flo.

Også tyske Leverkusen og spanske Villarreal er satt i forbindelse med Flo den siste tiden. Etter en svært god start denne sesongen har det stanset litt opp for stryningen, som er forbigått av Henrik Larsson på toppscorerlisten. Det er også blitt mer benkesliting etter at Alex McLeish overtok som manager.

Agent Gunnar Martin Kjenner sier til Nettavisen at han ikke har hørt noe fra Tottenham, og avviser det hele som ren spekulasjon.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer