Flo ber om å bli solgt

Tore André Flo ba i går Chelsea om å bli satt på transferlisten. Det betyr trolig at Chelsea og Glasgow Rangers er blitt enige om en overgangssum på 12 millioner pund - ca. 165 millioner kroner.

- Rangers kan nå starte sine forhandlinger med Tore André siden han har levert et brev der han ber om å bli solgt, sier Chelsea-direktør Colin Hutchinson.

Dette bekreftes også på Rangers egen hjemmeside.

12 millioner pund

Avtalen som er forhandlet fram mellom klubbene skal ha en verdi på 12 millioner pund i følge Rangers egen hjemmeside. På den samme siden sier styreformann David Murray følgende:

- Vi har gjort en avtale i store trekk med Chelsea, men kan ikke gå videre med forhandlingene før Chelsea og Tore André Flo har ferdigforhandlet seg i mellom.

Siden Flo i går kveld ba om å bli solgt kan forhandlingene nå gjenopptas. Flo skal samtidig som han ba om å bli solgt ha frafalt et krav om 500.000 pund i lojalitetsbonus. Dette kravet var i følge BBC på hele 1,2 millioner pund, eller 10 prosent av overgangssummen.

MEL>Krever ingenting

Dagbladet prøvde i hele går å få tak i Flos agent Gunnar Martin Kjenner uten å lykkes. Han hadde gitt sin telefon videre til medhjelperen Trond Are Gjone, og han avkrefter at Flo krever penger.

- Tore André krever ingenting, og har heller ikke vært involvert i forhandlingene mellom klubbene. Han forholder seg bare til sin gjeldende kontrakt, sier Gjone til Dagbladet.

<B>GOD TUR!</B> Tore André Flo er snart klar for Glasgow Rangers.