Flo berget plassen

Seier sikret Serie A-kontrakten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tore André Flo måtte ta plass blant reservene fra start, men han kom innpå og fikk være med på moroa da Siena berget plassen i serie A.

Med 3-1-seier borte mot nedrykksrival Modena er saken klar. En serierunde før slutt er Siena fire poeng foran Modena, som er fjerde sist og ligger på kvalifiseringsplass.

Rodrigo Taddei scoret to ganger for Siena, som ledet 1-0 ved pause. Det var fortsatt stillingen da Flo kom innpå for brasilianske Jenilson Junior i det 58. minutt.

Stryningen har vært fast på laget stort sett hele sesongen, men måtte nøye seg med en innbytterrolle søndag. To minutter etter at han entret banen, ble hjemmelagets Mauro Mayer utvist etter en episode med Nicola Ventola.

Taddei doblet ledelsen til 2-0 med sitt annet mål i det 81. minutt, men Massimo Marazzina skapte ny spenning da han reduserte rett etterpå. På overtid satte Enrico Chiesa punktum, og Siena kunne starte feiringen.

Modena må konsentrere seg om å holde Empoli og Perugia bak seg. Ancona er for lengst dømt til nedrykk.

45 minutter for Carew

John Carew spilte 2. omgang for Roma i «hjemmekampen» mot Perugia på Sicilia, men klarte ikke å bidra til poeng. Perugia vant 3-1 etter å ha ledet 2-1 ved pause. Antonio Cassano ga Roma ledelsen, men Ze Maria vendte kampen med to scoringer før pause.

Carew kom inn for Gaetano D'Agostino ved pause, men greide ikke å få til stort i jakten på utligning. I stedet punkterte gamle Fabrizio Ravanelli kampen i det 83. minutt.

Milan ble seriemester med seier over Roma i forrige runde og tillot seg å tape 1-2 for Reggina, som dermed berget plassen akkurat som Siena.

Roma har allerede berget 2. plassen som gir fast plass i mesterligaen til høsten, og tapet søndag får ikke konsekvenser. Juventus på 3. plass vant 2-0 over Sampdoria med scoringer av Nicola Legrottaglie og Stephan Appiah.

Inter ligger an til å ta den andre kvalifiseringsplassen til mesterligaen etter 1-0-seier over Parma, som dermed ble skjøvet ned til 5. plass. Inter er ett poeng foran Parma og tre foran Lazio, som tapte 1-2 for Brescia.

Adriano ble matchvinner for Inter med scoring i det 62. minutt. Parma måtte avslutte med ti mann etter at Emanuele Blasi ble utvist i det 78. minutt.

(NTB)

SIKRET NY KONTRAKT:</B> Brasiianske Rodrigo Taddei scoret to mål da Siena slo nedrykksrivalen Modena.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer