Flo best igjen- som sittende spiss

LONDON (Dagbladet): Chelsea - Aston Villa 1-0 (0-0). Manager Vialli skryter Flo opp i skyene, men velger å bruke Zola og Sutton. Mot Villa i går fikk nummer 19 Flo, snaue kvarteret: Jeg har jo lyst til å spille mer, men det er det manageren som avgjør.

Sier Tore André Flo. Som naturlig nok er møkklei spørsmålet om han er fornøyd med å være rangert som en av de best i Europa. Som sittende spiss. Gianluca Vialli er også lei på italiensk vis spørsmål om lag og spiller. Han er av den oppfatningen at det å spille på Chelsea skal være en uforutsigbar opplevelse.

Skiftet taktikk

- Derfor blir det forandring på laget fra gang til gang, vi vasser i kvalitetsspillere og da er det min trenerfilosofi å skifte på, sier Vialli som var godt fornøyd med Chris Sutton. Sjøl om han til gode å score i en seriekamp.

- Jeg har sagt det flere ganger, men jeg kan godt si det igjen. Flo er god, han er super, og ikke til salgs. I dag kom han og Bjarne Goldbæk innpå fordi vi skiftet taktikk.

- Det fungerte utmerket, sier Vialli som byttet ut en god Zola. Og en enda bedre Dan Petrescu.

Det var det få som skjønte. Men Gianluca gjør som han Vialli. Han lar ingen av stjernene føle seg trygge på fast plass.

Sjølmål fra Ugo

Riktignok klarte ingen av Chelseas rikinger å score på Villa. Vinnermålet ble skrubbet inn av Aston Villas egen Ugo Ehiogu. Dermed, tre poeng og inn i dusjen for de blå.

Tore André Flo, verdensmester i å bruke lag tid i vannet, kom ut sammen med familien.

- Vi er omtrent like svette i dag, er du fornøyd med snaue femten minutter?

- Sjølsagt kunne jeg tenke meg å ha spilt mer.

- Hva syns du om rival Sutton?

- Det var en vanskelig og tett kamp for alle. Sutton, jo han var god han, sier Tore André mens han blir omringet av en ungeflokk, autografjegere.

- Hvem er best av Flo og Sutton?

- Flo, helt klart, sier en tiåring på dette duste MMI-spørsmålet og snur seg. På ryggen har han nummer 19.

<B>FOR LITE FLO: </B>Mest på benken og lite utrettet på banen og lite utrettet på banen i gårt for Tore Andre Flo