Flo ble ønsket velkommen til helvete

«Vær vennlig å slappe av, Ali Sami Yens helvete venter på dere.» Dette var velkomsten Tore André Flo og de øvrige Chelsea-stjernene fikk da de landet i Istanbul i går.

I kveld løper Chelsea-spillerne ut på den beryktede hjemmebanen til Galatasaray. For hjemmefansen startet kampen i går. Flere hundre Galatasaray-fans hadde møtt fram på flyplassen da Flo og co. satte sine fotballbein på tyrkisk jord. # En plakat ønsket engelskmennene «Velkommen til helvete». På andre plakater hadde tyrkerne skrevet:

«Chelsea, velkommen til infernoet» og «Velkommen til helvete Chelsea-jævler».

I tillegg ble det ropt skjellsord og antent en røykbombe på flyplassen, melder nyhetsbyrået AFP.

Da Chelseas spillerbuss kjørte ut fra flyplassen, viste de rundt 300 Galatasaray-supporterne fingeren.

Chelseas manager Gianluca Vialli er ikke redd for at hans disipler skal påvirkes av den lite vennlige velkomsten:

- Vi har mer enn nok erfaring til å takle slike ting. Vi kjenner Galatasarays styrker, men vi har kommet til Istanbul for å vinne.

Det står mye på spill for begge lag i kveld: Galatasaray må ta tre poeng for å ha mulighet til å gå videre fra gruppe H i Champions League.

  • Chelsea har med seg en gave til Galatasaray. Før kveldens kamp får hjemmelaget overrakt en sjekk på nærmere 300000 kroner til hjelpearbeid etter jordskjelvet som rammet Tyrkia for to måneder siden. Pengene ble samlet inn da lagene møttes på Stamford Bridge i september (Chelsea vant 1-0).
HETT: Voldsomt røkk venter Tore Andrè Flo og Chelsea i kveld.