Flo blir Chelsea-trener på fulltid

- Jeg ser virkelig fram til dette.

SKAL TRENE PÅ FULLTID: Tore Andrè Flofår en trenerolle for ungdommene i Chelsea på fulltid. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
SKAL TRENE PÅ FULLTID: Tore Andrè Flofår en trenerolle for ungdommene i Chelsea på fulltid. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Det er Daily Mail som i dag skriver at Tore Andre Flo vender tilbake til Chelsea. Han skal ifølge avisa være med å trene ungdomslaget på fulltid. Han har tidligere trent ungdommene på deltid.

- Jeg skal jobbe med ungdommene denne sesongen. Jeg gjorde det på deltid i fjor, og jeg ser virkelig fram til dette, fortalte nordmannen til Chelsea TV, gjengitt av Daily Mail.

Han har tatt flere trenerkurs, og ikke lagt skjul på at han har ønsket en trenerkarriere.

Før han dro til Sogndal jobbet han med unge spillere mellom seks og 14 år, på sitt eget akademi i England. Han håper nå å bidra med sin ekspertise.

- Som spiller var jeg i mange forskjellige klubber, men mest av alt var jeg i denne klubben, så forhåpentligvis kan jeg gi spillerne noen råd, sier Flo.

Spent på Mourinho Han ser selvfølgelig frem til å jobbe i samme klubb som José Mourinho.

- Jeg er så spent som alle andre når det gjelder Mourinho. Han er en alle ønsker. Det vil selvfølgelig bli press på ham, men han vet hvordan han skal takle det bedre enn noen andre, sier Flo.

Chelseas U21-trener Dermot Drummy snakket også om Flos nye rolle i klubben.

- Han skal assistere en trener på et lavere nivå, og hjelpe oss med U21 på kveldstid, sier Drummy.

Tore Andre Flo spilte i Chelsea fra 1997 til 2000. Han scoret 50 mål for klubben, før han ble solgt til Glasgow Rangers. Han la fotballskoene på hylla etter et comeback med Sogndal i fjor.