Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Flo blir i Siena

Tore André Flo har bestemt seg for å bli i Siena til kontrakten går ut 30. juni.

Siena-trener Gigi Simoni roste i går Flo på klubbens hjemmeside, men oppfordret ham samtidig om å si klart fra om han ønsker å bli i klubben. Den italienske sportsavisa Gazetta dello Sport skrev også at Fiorentina vurderer å byttehandle Flo med en keeper.

-  Vi kjenner til dette, og Tore André syntes interessen fra Fiorentina var veldig hyggelig. Det var også flere andre klubber som viste interesse i perioden han ikke spilte, men han har nå bestemt seg til å bli i Siena ut kontrakten, sier Flo-agent Gunnar Martin Kjenner til Dagbladet.

Vålerenga prøvde som kjent å hente Flo, men klubbdirektør Kjetil Siem avviser at Vålerenga vil hente Flo som Bosman-spiller til sommeren, slik klubben gjorde med Steffen Iversen i august.

-  Nei, vi har lagt dette dødt for lengst. Vi var enige med både spilleren og klubben. Når de da ikke klarer å bli enige seg imellom da kommer han ikke til oss, sier Siem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media