Flo-bølge

Southampton- Chelsea 0- 2. Mens mamma Torlaug sto på kjøkkenet i Ascot og tilberedte pinnekjøtt, scoret Tore André Flo sitt sjuende mål for Chelsea. - Et fint mål, om jeg må si det sjøl, sier Tore André til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Seinere ordnet Gustavo Poyet 2- 0 og sørget for at Chelsea er på tabelltoppen - iallfall fram til i morgen kveld - når Aston Villa møter Sheffield Wednesday på Villa Park.

Bare 20 minutter var spilt da lillebror Flo kom på scoringslista. Slik opplevde han øyeblikket:

- Gianfranco Zola gjorde et utrolig godt forarbeid. Jeg skjønte hvor overlegget ville komme, og gikk i posisjon. Ballen landet med millimeterpresisjon på skoen min, og jeg klemte til på volley. Lærkula føk inn i lengste hjørne.

Nordmannen var også involvert i Chelseas andre mål. Han var oppe og forstyrret Southampton-målvakten etter et innlegg. Ballen gikk forbi, og Gustavo Poyet - som seinere i kampen måtte forlate The Dell på båre - kunne sette ballen i åpent mål.

Kontrollert

Tore André Flo fikk ni poeng på Dagbladets spillerbørs, og etter kampen roste manager Gianluca Vialli spillerne sine.

- Jeg fortjener neppe noen nier. Det gikk sånn noenlunde, og jeg har spilt langt bedre kamper tidligere. Men så lenge jeg lager mål, og klubben vinner, har jeg ikke lov til å være misfornøyd. Seieren var iallfall av det kontrollerte slaget, sier Tore André Flo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer