- Flo brukte knyttneven

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset-Lyn 2-2: Det ble fryktelig ampert på Marienlyst i toppoppgjøret i førstedivisjon. Etter avblåst kamp kom Lyn-spissen Frode Birkeland og Strømsgodsets Jostein Flo i klammeri.

Birkeland fikk seg en kraftig smell i kampens siste duell mot Flo på overtid. Resultatet var ei kraftig oppblåst overleppe. Da Jostein Flo ville takke Birkeland for kampen, ble han dyttet vekk og skjelt ut av den rasende Lyn-spissen.

Knyttneven

- Han slo meg med knyttneven rett før den siste corneren. Det var ikke noe uhell, og helt bevisst gjort av Flo, sier en rasende Birkeland til Dagbladet.

Han mener Jostein Flo opptrer svært usportslig.

- Jeg var her for å spille fotball, ikke for å slå. At Jostein Flo er en sånn jævla gentleman er bare tull. Han er feig.

- Kommer dere til å rapportere dette på noen måte?

- Ja, jeg regner med det. Jeg så det var TV her, så jeg får håpe vi har bevis på video, sier Birkeland.

- Tull


Jostein Flo bare ler av påstandene fra Birkeland.

- Nei, he, he. Det er bare tull. Vi hadde noen dueller, og jeg så han hadde hoven leppe. Men jeg slo ikke bevisst etter han. Han må lære seg å takle de mange tøffe duellene, sier Flo til Dagbladet.

Flo synes det ble altfor stor fokus på dommeren mot slutten av kampen. Både fra publikum og Godset-spillerne. Etter at Christer George sørget for 2-0 til hjemmelaget tidlig i andre omgang, så kampen kjørt ut. Men Lyn kjempet seg tilbake. Dommeren fikk hele Marienlyst mot seg da han dømte straffespark til Lyn midtveis i omgangen.

- Vi sutrer for mye på dommeren. Det er klart at linjedommeren overser en del episoder og noen offsider, men det ble for mye sutring mot slutten, sier Flo.

Fire beste


SIF-kapteinen mener både Godset og Lyn kommer til å være blant de fremste lagene i kampen om opprykk i oktober.

- Begge lag vil garantert være blant de fire beste til slutt, mener Flo.

Han får delvis støtte av Lyn-trener Vidar Davidsen.

- Begge disse lagene vil være helt der framme, men det er mange flere gode lag i førstedivisjon enn Lyn og Strømsgodset. Av de tre lagene vi har møtt så langt, er Strømsgodset det beste, sier Davidsen til Dagbladet.

Om den hissige stemningen blant spillerne har han følgende kommentar.

- Det skal være litt temperatur i slike kamper.