- Flo brukte knyttneven

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset-Lyn 2-2: Det ble fryktelig ampert på Marienlyst i toppoppgjøret i førstedivisjon. Etter avblåst kamp kom Lyn-spissen Frode Birkeland og Strømsgodsets Jostein Flo i klammeri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Birkeland fikk seg en kraftig smell i kampens siste duell mot Flo på overtid. Resultatet var ei kraftig oppblåst overleppe. Da Jostein Flo ville takke Birkeland for kampen, ble han dyttet vekk og skjelt ut av den rasende Lyn-spissen.

Knyttneven

- Han slo meg med knyttneven rett før den siste corneren. Det var ikke noe uhell, og helt bevisst gjort av Flo, sier en rasende Birkeland til Dagbladet.

Han mener Jostein Flo opptrer svært usportslig.

- Jeg var her for å spille fotball, ikke for å slå. At Jostein Flo er en sånn jævla gentleman er bare tull. Han er feig.

- Kommer dere til å rapportere dette på noen måte?

- Ja, jeg regner med det. Jeg så det var TV her, så jeg får håpe vi har bevis på video, sier Birkeland.

- Tull

Jostein Flo bare ler av påstandene fra Birkeland.

- Nei, he, he. Det er bare tull. Vi hadde noen dueller, og jeg så han hadde hoven leppe. Men jeg slo ikke bevisst etter han. Han må lære seg å takle de mange tøffe duellene, sier Flo til Dagbladet.

Flo synes det ble altfor stor fokus på dommeren mot slutten av kampen. Både fra publikum og Godset-spillerne. Etter at Christer George sørget for 2-0 til hjemmelaget tidlig i andre omgang, så kampen kjørt ut. Men Lyn kjempet seg tilbake. Dommeren fikk hele Marienlyst mot seg da han dømte straffespark til Lyn midtveis i omgangen.

- Vi sutrer for mye på dommeren. Det er klart at linjedommeren overser en del episoder og noen offsider, men det ble for mye sutring mot slutten, sier Flo.

Fire beste

SIF-kapteinen mener både Godset og Lyn kommer til å være blant de fremste lagene i kampen om opprykk i oktober.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer