Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo er best

Dagbladet: på nettet spurte leserne hvem som er best av Tore André Flo og John Carew. 82,6 prosent av stemmene gikk til Tore Andre Flo. Men at John Carew fikk 17,4 prosent av stemmene er også en seier. -Carew er en spiller for framtida, så undersøkelsen er litt urettferdig, sier landslagssjef Nils Johan Semb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra spørsmålet ble lagt ut i dag klokka 0600 til klokka 1615 hadde 1083 personer stemt. Sjøl om Tore André Flo vant klart, støtter landslagssjef Nils Johan Semb begge gutta.

-Både Tore André Flo og John Carew er gode spillere, men Flo er eldre og mer erfaren. Han har hatt en lenger karriere. Carew er en ung gutt som har framtida foran seg. Så jeg synes det blir litt urettferdig å sammenligne dem sånn.

Semb sier at både Flo og Carew er svært gode spillere.

-Begge har et stort repertoar. De er gode teknikere og er store og sterke. Men det er også forskjeller. Flo har spilt internasjonal fotball siden Carew var en smågutt-spiller.

VANT: Tore André Flo vant Dagbladet :på nettets avstemning. _Men Carew er framtidas mann, sier landslagssjef Nils Johan Semb.