Flo er nervøs

Tore André Flo tredde i ettermiddag på seg den mørkeblå Rangers-trøya for første gang. - Jeg tror klubbskiftet var lurt, sier Flo som allerede er nervøs foran debuten mot Celtic søndag.

Flo ble presentert for fans og presse for en time siden. Etter bare et par setninger er nordmannen er godt på vei inn i de protestantiske Rangers-hjertene foran byderbyet mot katolske Celtic søndag.

- Jeg håper jeg kan glede manager Dick Advocaat ved å hjelpe Rangers til seier, sier Flo til klubbens offisielle hjemmeside.

Tenker ikke prislapp

Flo koster skottene rekordsummen 161 mill. kroner, men han vil helst ikke snakke så mye om penger. Etter det Dagbladet.no erfarer blir han også klubbens best betalte spiller, med en ukelønn på 430 000 kroner.

- Jeg kan ikke tenke på prislappen. Det er bare sånn det har blitt i fotballen. Prisene går bare oppover og jeg det er nok best for meg å ikke tenke på de 12 mill. pundene, sier Flo.

Hvis han blir matchvinner søndag har han betalt en stor del av summen allerede. Flo har bare sett Rangers spille på TV-skjermen. Han gleder seg likevel stort til kampen.

- Det er en fantastisk kamp å være involvert. Jeg så starten av det forrige derbyet og jeg merket hvor lidenskaplig det var. Alle gir 100 prosent og fansen er helt ville. Jeg er sikker på at det blir det samme søndag, sier Flo.

Nervøs Flo

Rangers ligger på en skuffende fjerdeplass i den skotske toppdivisjonen, hele 15 poeng bak Celtic.

- Jeg håper søndag blir en god dag. Jeg tror ikke det er noe tvil om at jeg blir litt mer nervøs søndag, enn om debuten hadde kommet i en annen kamp. Men jeg klarer nesten ikke å vente, sier Flo.

<B>FØRSTE TRENING:</B> Tore Andre Flo i Rangers' treningsdrakt i dag.