Flo er tilbake i engelsk fotball

Gjør comeback for MK Dons.

(Dagbladet.no): Tore André Flo har hovedsaklig brukt beina sine til dansing de siste månedene. Nå gjør han et oppsiktsvekkende comeback på fotballbanen, åtte måneder etter at han egentlig la opp.

League One-klubben Milton Keynes Dons - som spiller på det tredje høyeste nivået i England - bekrefter på sin hjemmeside at Flo er er klar for innsats.

Der blir han gjenforent med to av sine gamle lagkamerater i Chelsea, manager Roberto Di Matteo og assistentmanager Eddie Newton.

- Vi har hele tiden vært på utkikk etter en ekstra spiss med noen andre kvaliteter, og Tore har mye erfaring, så forhåpenligvis blir han en stor hit, sier Di Matteo.

Flo uttalte at i mars at det føltes «veldig riktig» å gi seg med fotball, og så fram mot å være familiemann på heltid.

- Jeg gleder meg til et normalt familieliv, med fri i helgene og tid til familien. Jeg har hatt en strålende og innholdsrik karriere med mange høydepunkter, men nå var det en riktig beslutning å sette karrierepunktum, sa han.

Nå er han åpenbart kommet på andre tanker. Agent Gunnar Martin Kjenner innrømmer at han er overrasket.

- Jeg må si jeg er overrasket, jeg trodde definitivt han var ferdig og at han hadde lagt støvlene på hylla for godt. Han hadde begynt på fotballtrenerkurs og skulle bare slappe av, sier Kjenner til Dagbladet.no.

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX Vis mer

Agenten opplyser at Flo har ordnet alt på egenhånd, og at han først fikk nyss i saken denne uka.

- Jeg har bare hatt litt kontakt med kona hans. Jeg regner med at dette er en avtale mellom gamle kompiser.

- Tror du han fortsatt har det i seg?

- Så lenge han har lyst, ser jeg ikke bort fra at han har en del å bidra med, sier Kjenner.

For to dager siden spekulerte lokalavisa MK News i at 35-åringen kunne få sin debut mot Walsall allerede førstkommende lørdag. I så fall lukter det Flo-scoring lang vei, stryningen har nemlig scoret i debuten for samtlige klubber han har spilt, bortsett fra i Siena.

MK Dons ligger for øyeblikket på en fjerdeplass på tabellen, to poeng bak lederlaget Scunthorpe United.

Tore André Flo har ikke besvart Dagbladet.no\'s henvendelser i ettermiddag.

Flo er tilbake i engelsk fotball