- Flo, et dødelig våpen

Chelsea- Aston Villa 2- 1. 24 minutter før slutt kom Tore André Flo inn som reserve for Gianfranco Zola. Fire minutter på overtid ordnet han festaften både for seg sjøl, fansen og manager Gianluca Vialli.

- Det er ikke mye som får meg i bedre humør enn å score mål. Dette var den best tenkelige måten å gjøre det på, sier Tore André Flo til Dagbladet.

Roberto Di Matteo slo en crossball inn i feltet. Frank Leboeuf stusset videre til Flo, som brukte hodet slik han skal: Å stange ballen i mål.

Og nå skriker fansen etter klubbens første ligagull siden 1956.

- Forventningene er der, men jeg velger å ha beina på jorda. Men ja, det er kjekt å være involvert i toppstriden, innrømmer Flo.

Innbytter-mål

21. september kom Tore André Flo inn som reserve i bortekampen mot Blackburn. Chelsea lå under 1- 2, men da kampen var over, hadde lillebror Flo reddet manager Viallis kveld med to seine scoringer.

- Det er et problem at jeg kommer inn og avgjør kamper. Det gir Vialli et påskudd for å bruke meg som innbytter, fleiper Tore André Flo.

Men legger til i fullt alvor:

- Det kan faktisk være greit å sitte på benken noen kamper. Programmet er beinhardt og litt hvile nå og da gjør meg i stand til å bevare formen bedre, sier Tore André Flo.

På pressekonferansen etter kamp var sjefen sjøl fra seg av superlativer om nordmannen:

Uhemmet skryt

- Jeg er alltid storfornøyd med Tore André. Han gjør sitt beste enten han starter eller kommer inn. Han har en egen evne til å snu kamper og skape problemer for motstanderen.

- Tore André er et dødelig våpen på benken, sa Gianluca Vialli.