- Flo, et dødelig våpen

Chelsea- Aston Villa 2- 1. 24 minutter før slutt kom Tore André Flo inn som reserve for Gianfranco Zola. Fire minutter på overtid ordnet han festaften både for seg sjøl, fansen og manager Gianluca Vialli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er ikke mye som får meg i bedre humør enn å score mål. Dette var den best tenkelige måten å gjøre det på, sier Tore André Flo til Dagbladet.

Roberto Di Matteo slo en crossball inn i feltet. Frank Leboeuf stusset videre til Flo, som brukte hodet slik han skal: Å stange ballen i mål.

Og nå skriker fansen etter klubbens første ligagull siden 1956.

- Forventningene er der, men jeg velger å ha beina på jorda. Men ja, det er kjekt å være involvert i toppstriden, innrømmer Flo.

Innbytter-mål

21. september kom Tore André Flo inn som reserve i bortekampen mot Blackburn. Chelsea lå under 1- 2, men da kampen var over, hadde lillebror Flo reddet manager Viallis kveld med to seine scoringer.

- Det er et problem at jeg kommer inn og avgjør kamper. Det gir Vialli et påskudd for å bruke meg som innbytter, fleiper Tore André Flo.

Men legger til i fullt alvor:

- Det kan faktisk være greit å sitte på benken noen kamper. Programmet er beinhardt og litt hvile nå og da gjør meg i stand til å bevare formen bedre, sier Tore André Flo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer