Flo-feber etter rått comeback

SOGNDAL: Sogndal-Odd Grenland 3-3. Hjemvendte Håvard Flo herjet med Norges såkalte beste forsvar i går. Nå er det igjen Flo-feber i Sogndal!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flo gjorde det råeste comebacket Fosshaugane-publikummet har sett på år og dag, da Sogndal ga Odd sin egen kyniske medisin i går. Odd-trener Arne Sandstø bøyer seg i støvet for laget som hadde fortjent tre poeng i går.

I den ene enden av banen herjet Håvard Flo med det som er karakterisert som Norges beste forsvar, stort sett hele kampen igjennom. For nesten alene klarte stryningen å tilføre Odd årets baklengsrekord.

Luft-Flo

Men før det skjedde, gjorde skienslaget det det oppskriftsmessig skulle gjøre. Og med god hjelp fra innleide Jørn Jamtfall i Sogndal-buret, hadde Edwin van Ankeren ordnet to mål til bortelaget da kampen var drøye tjue minutter gammel.

Men så fant gårsdagens mann på Fosshaugane ut at han ville gjøre comebacket sitt litt mer minneverdig enn det så ut for en stund.

Reduseringen var et typisk Flo-mål. I luftduell med Holtan raget Flo desidert høyest. Utlikningen kom etter at samme mann ble felt innenfor 16-meteren. Rune Bolseth ordnet 2- 2 fra krittmerket. Litt ut i andre omgang satt den tidligere Wolves-spilleren inn sitt andre mål for kvelden. Også det med en kraftfull heading. Den spenstige stryningen innrømmer likevel at det var tøft mot sterke Odd-forsvarere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer