Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo fikk fem minutter

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Liverpool 3- 0. En uke før Norge møter Wales startet Tore André Flo på benken. Igjen. Men Flo tar det med ro: - Jeg ville spille og overskuddet er der, men manageren mente jeg skulle hvile. Han hadde vel litt rett i det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sier Flo til Dagbladet etter at Liverpool (med Heggem de siste snaue 25) ble sendt hjem som rød slakt. Flo var godt fornøyd med tre viktige poeng. Før gårsdagens oppgjør lå London-klubben tredje sist på tabellen.

- Du og landslaget, det har gått tungt der også?

- Det er en viktig kamp vi har borte mot Wales. Og ja, det har jo gått litt tungt på landslaget, men etter forrige helg har jeg kjent overskuddet komme. På tide å vise gamle takter igjen på landslaget også, sier Tore Andre Flo til Dagbladet.

Ville spille

- Hvorfor benken igjen mot Liverpool?

- Jeg var nesten sikker på at jeg skulle spille, og jeg ville spille. Men, det var manageren som mente jeg har spilt mye og tengte hvile.

- Sa han noe mer?

- At han var fornøyd med meg, sier Flo som i morgen møter opp med de andre i rødt, hvitt og blått.

Tore André Flo laget to mål i forrige seriekamp borte mot Manchester United. I går var altså alt ved det Vialli-samme. Flo scorer og så benken i neste kamp.

Klønemål

Manager Claudio Ranieri er ikke enig i at det dreier seg om nok et rotasjonssystem.

- Nei, når det gjelder Flo så ville han spille. Jeg mente noe annet. Han er god, men på torsdag virket han litt sliten, sier Ranieri. Fortsatt på italiensk med engelsk tolk i dress.

Flo fikk drøye fem minutter mot slutten. Unggutten Eidur Gudjohnsen spilte fra start.

- Eidur var uthvilt og viste store kvaliteter. Han er god til å holde ballen, og så laget han et flott mål, sier Ranieri som så en iskald islending ordne 3- 0.

  • Før det hadde Liverpools keeper Sander Westerveld klønet inn et sjølmål, mens Jimmy Floyd Hasselbaink igjen var frampå.
  • Den andre nordmannen på Stamford Bridge, Vegard Heggem, kom innpå og viste at han om straks er i VM-kvalikform. Han var faktisk en av de bedre på et ekstremt tannløst Liverpool.