Flo fiksa straffespark

LONDON (NTB-AFP): Tore André Flo ble felt da han skulle avslutte fra kloss holdt, og Frank Leboeuf satte straffesparket i mål. Dermed vant Chelsea 1-0 over Sheffield Wednesday i dag.

Fire av Egil Olsens VM-uttatte var i aksjon i de to engelske eliteseriekampene søndag, men for Petter Rudi ble det en kort opptreden på Stamford Bridge.

Romsdalingen måtte gå av banen etter bare 13 minutter, og kan ha slått opp igjen strekkskaden som satte ham utenfor i mange uker.

Flo spilte denne gang fra start i et Chelsea-lag med sju endringer fra laget som gikk til finale i cupvinnercupen. Han ga forsvaret store problemer, og fikk straffe.

Sparket ned

Nordmannen kjempet seg foran på et tilsynelatende ufarlig innlegg fra Steve Clarke, fikk kontroll og la an til skudd. Earl Barrett sparket vekk standbeinet hans akkurat idet han skulle skyte med venstre.

Med seieren befestet Chelsea sin fjerdeplass på tabellen, bare ett poeng bak Liverpool som nøyde seg med 1-1 i Coventry.

Med seier ville Liverpool hatt en realistisk mulighet til å snyte formsvake Manchester United for andreplassen som gir mesterligaspill, men nå er avstanden ni poeng. Det er nok for mye, selv om Liverpool har en kamp i bakhånd.

(NTB)