Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo forventer pipekonsert

Tore André Flo er blitt advart av irske kompiser i Sunderland. Onsdag får han buing mot seg.

DUBLIN (Dagbladet.no): Irer er glade i øl og sang. Men de er også innbitte katolikker. Derfor kommer de til å pipe hvis stryningen Flo kommer på banen i privatkampen mot Irland onsdag.

Bare fordi Flo fram til i august spilte i skotske Rangers, en protestantisk klubb fra gammelt av. Og erkefienden til katolske Celtic.

- De er så opptatt av Celtic her i Irland, sier de. Derfor blir det buing mot meg, fordi jeg har spilt i Rangers, sier Flo til Dagbladet.no.

Kan leve med det

Han smiler og rister på hodet av det. Men han stoler på opplysningene fra Sunderland-kompis Kevin Kilbane, som står på andre siden av banen onsdag.

- Det har ikke vært mobbing, men jeg og Kevin har snakket om kampen en del, sier Flo.

- Hva synes du om å bli buet ut?

- Det får bare være. Det kan vel ikke bli så ille.

Det skal mer til en litt katolsk hetsing for å knekke Flo-humøret. Smilet kom da han sluttet seg til landslagstroppen i dag.

- Det er deilig å være her, å komme seg bort litt og snakke norsk.

Nedtrykt stemning

Stemningen i Sunderland er ikke all verden for tida. Klubben er jumbo i Premier League, tapsrekka er på historiske 13 kamper og alle spillerne er i prinsippet til salgs.

- Jeg trengte å komme vekk fra tapsstemningen, sier Flo.

Sjøl sier han at formen ikke er helt på topp. Han ble skadd mot Luxembourg for fire uker siden, og har ikke fått trent seg opp igjen.

- Jeg har slitt med skader, og har ikke fått være med for fullt på trening. Det har blitt litt foran kampene, det har vært for lite, sier Flo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media