Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo fra start mot LSK

Fredheim Holm ut.

VALLE (Dagbladet.no):  Tore André Flo får sin første seriestart for sesongen når Vålerenga tar i mot Lillestrøm til lokaloppgjør på Ullevaal i morgen kveld.

Daniel Fredheim Holm må vike i VIF-angrepet, for første gang i år. Slik så det i hvert fall ut på den siste treningen før avspark.

Flo fikk spille på topp sammen med Freddy Dos Santos under hele økta da VIFs startellever ble drillet mot reservene i dag.

Trener Kjetil Rekdal sa til Dagbladet.no tidligere i uka at stryningen var den eneste som ikke skuffet ham i 1-2-kampen mot FFK søndag.

- Han viste entusiasme og spilleglede, sa Rekdal til Dagbladet.no mandag.

Mye selvtillit

Etter dagens formasjonsøkt ville ikke Rekdal love at LSK får bryne seg på en lang stryning fra start:

- Om Flo begynner eller kommer inn i pausen vet jeg ikke. Men det er innlysende at han er nærmere nå enn sist gang mot Fredrikstad. Tore løser opp floker, og har mye selvtillit. Det blir garantert tøffe tak mot Lillestrøm, og han kan hjelpe de rundt seg.

GLEDET REKDAL: Tore André Flo overbeviste Kjetil Rekdal mot FFK, som den eneste av VIF-gutta. Dagens VIF-trening tyder på at stryningen belønnes med startplass. Foto: Sigve Kvamme
GLEDET REKDAL: Tore André Flo overbeviste Kjetil Rekdal mot FFK, som den eneste av VIF-gutta. Dagens VIF-trening tyder på at stryningen belønnes med startplass. Foto: Sigve Kvamme Vis mer

- Laget mot LSK blir tatt ut på bakgrunn i hvem som er fysisk i stand til matche det vi møter, sier Rekdal.

Flo spilte ikke et minutt da Vålerenga i går slo Stange ut av cupen. Men stryningen er som vanlig nøkternheten selv når Dagbladet.no spør om han tror han starter.

Stor og sterk

- Ja, vi får se. For at jeg skulle ha muligheten til å spille fredag måtte jeg stå over i går.

- Men Rekdal sier han vil ha store og sterke spillere mot LSK?

- Hvis jeg er stor og sterk har jeg kanskje en sjanse da, smiler Flo.

Ved siden av Fredheim Holm måtte Morten Berre og Magne Hoseth delta sammen med reservene på treninga i dag.  Jan Derek Sørensen sto over dagens trening, men skal være klar i morgen.

Derek kan fort være aktuell på høyrekanten mot LSK.

Flo fra start mot LSK

Trolig VIF-lag: Arason - Storbæk, Muri, Johnsen, Hovi - T. Holm, Grindheim, Skiri, Jepsen - Dos Santos, Flo.

• Din kommentar: Er Flo mannen som kan snu trenden for Vålerenga?

STO OVER I DAG: Derek bare ruslet rundt på Valle-gresset, men skal være kampklar til LSK-matchen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling