Flo friskmelder seg

Tore André Flo sier ankelen er bedre og at han håper å spille mot Tottenham i morgen. Les siste om lagene.

- Ankelen er mye bedre, og jeg håper å være involvert. Det er en kamp jeg virkelig ønsker å spille i. sier Tore André Flo til Sunderlands hjemmeside i dag.

Ifølge VG informerte Flo i går landslagslege Tor Einar Andersen om ankelsituasjonen sin. Tidligere i uka var Flo hjemme i Norge og konsulterte den tidligere landslagslegen Trygve Kase.

Men skadelista i Sunderland er vond og lang. Så om Flo er i stand til å spille, er det gode sjanser for at han får gjøre det. Og at han har lyst til å møte Steffen Iversens Tottenham er det liten tvil om.

- Jeg liker å spille på White Hart Lane. Jeg har gode minner derfra, men det viktigste er at Sunderland får poengene, sier Flo.

Men ikke bare skal nordmannen være frisk, han skal også kapre plassen tilbake fra Michael Proctor som imponerte sammen med Kevin Phillips da Sunderland slo ut Blackburn av FA-cupen på onsdag. Med Tore André Flo som begeistret tilskuer.

- Jeg koste meg med å se den kampen. Kevin og Michael gjorde en god kamp og skapte massevis av sjanser. Det er veldig viktig at vi tar med oss den sjøltilliten inn i Premier League.

(Dagbladet.no)

VIL SPILLE: Tore André Flo vil spille mot Tottenham i morgen.