- Flo fristes av Rangers

Flo-agent Gunnar Martin Kjenner bekrefter at Chelsea og skotske Rangers fortsatt forhandler om Tore André Flo. - Rangers er en klubb Tore Andre kan tenke seg å spille for, sier Kjenner til Dagbladet.no.

Etter et døgn med forvirring om Flos fotballframtid, er det nå klart at Ranger og Chelsea definitivt ikke er enige om en Flo-handel.

Chelsea har gått ut med et krav på 186 mill. kroner, mens Rangers frister med et kontantbud på 166,75 mill. kroner - eller en byttehandel der nederlandske Giovanni van Bronkhurst inngår.

Men i utgangspunktet sier Chelsea at klubben helst vil beholde Flo.

- Det er fortsatt dialog mellom klubbene. Dette er ikke ferdig ennå, sier Kjenner til Dagbladet.no.

Ifølge Chelsea-direktør Colin Hutchison venter londonklubben på en bekreftelse fra Flo om at han vil forlate klubben.

Chelsea må vente veldig lenge - og forgjeves - på det.

Flo vil spille

- Tore Andre kommer ikke til å legge inn en overgangssøknad. Inntil klubbene har kommet til enighet gjør vi ingenting, sier Kjenner.

Direktør Hutchison sier til nyhetsbyrået Press Association at Kjenner har indikert at Flo vil bort. Det bestrider agenten.

- Nei, jeg har ikke sagt det. I hvert fall ikke på den måten. Men det er helt naturlig at Tore André vil spille mer kamper enn det han gjør nå.

- Så Flo er fornøyd og vil bli i Chelsea?

- Han stortrives i Chelsea. Han bor kjempebra og hadde vært i himmelen bare han hadde fått spilt litt mere.

Flos proffagent avviser at han har vært involvert i helgas forhandlinger med Rangers, men bekrefter at han ble informert om Rangers avslåtte bud på 160 mill. kroner.

Kjenner forteller at Chelsea ikke har kontakt med ham direkte om Rangers-overgangen. Det skjer bare dersom klubbene blir enige - eller dersom Chelsea vil ha Flo på transferlista.

- De kommer til meg bare når det er snakk om kontrakter. Da går de til meg, sier Kjenner.