Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo fristet av Real

Real Madrid skal ha tilbudt Chelsea 156 millioner kroner og Steve McManaman for Tore André Flo. - Klart det virker spennende. Real Madrid er en flott klubb, sier Flo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manager Gianluca Vialli fnyser av tilbudet.

- No way. McManaman er ikke verd en Flo og 12 millioner pund. Så langt jeg vet er Flo fremdeles fornøyd her, sa Vialli til NTB.

Men den norske landslagsspissen er ikke lenger fornøyd med å sitte på benken, slik han har gjort det meste av denne sesongen, også.

- Det sier seg vel selv at jeg vil spille mer, sa Flo til NTB etter treningen fredag. Knappe 55 minutter spilletid på to kamper så langt i sesongen, er alt fjorårets toppscorer er blitt tilgodesett med.

Nå er han i ferd med å gå dyktig lei benkeslitingen. Og det frister med overgang til spansk fotball og Real Madrid, fjorårets vinnere av mesterligaen. Han virket ikke nevneverdig skremt av at klubben sliter med gjeld på svimlende 2,25 milliarder kroner. De har tross alt en Figo i stallen. De betaler godt også.

(NTB)