Flo frykter blod

Tore André Flo er helt sikker på at det blir grisespill fra bosnierne i morgen. Sjøl skal han ta igjen så det kjennes. Spillet utenfor banen begynte allerede i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ZENICA (Dagbladet): Tore André Flo har spilt bortefotball mot østeuropeiske lag før, og vet utmerket godt hva som venter Norge i morgen: Albuer i ansiktet, neseblod, spark i tjukkleggen, blåkuler og ømme tær.

- Ja, det kommer helt sikkert til å bli tøffe tak. Jeg kommer til å få mange blåflekker på kroppen og tærne mine kommer sikkert også til å bli tråkket helt blå, sier Tore André til Dagbladet.

Tirsdag sa Nils Johan Semb at de fire kommende treningsøktene langt på vei ville avgjøre hvem av spissrivalene Flo og Carew som starter mot Bosnia som enslig spiss i 4-5-1. På de tre øktene til nå har Flo vært klart best, og han er mer enn klar for en knalltøff batalje mot en motstander med kniven på strupen.

- Det eneste jeg skal gjøre er å sette meg i respekt og bruke muskler i den første taklingen. Heldigvis er mange av oss store og robuste. Det tror jeg hjelper på. Da kan vi nok få dommeren mot oss, men heller det enn å bli skubbet vekk, ligge der og ikke få noe som helst, sier Flo.

Suksess i øst

Den ferske Siena-proffen har en lysende landslagsstatistikk på bortebane i tidligere østblokkland. På sju EM- og VM-kvalikkamper med Flo på banen har Norge vunnet seks og tapt bare én. Flo har scoret i fem av kampene - den siste riktignok så langt tilbake som i 1999.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer