Flo frykter Spania og Nederland

Tore André Flo synes de to nasjonene bare har spillere i verdensklasse.

Derfor håper de fleste landslagsgutta på alt annet enn Spania eller Nederland i playoff-kampene.

Skottland, Slovenia, Latvia og Wales er gjengangerne når de norske landslagsspillerne forteller om sine ønskemotstandere i omspillet 15. og 19. november.

- Vi skal være fornøyd hvis vi unngår Spania eller Nederland. Det er to nasjoner der alle spillerne er i verdensklasse. Det er noe helt annet å spille mot lag som Skottland, Latvia og Wales, sa Tore André Flo lørdag.

Martin Andresen og flere er enig med Flo.

- Det er det samme for meg bare det ikke blir Nederland eller Spania. Det vil bli fryktelig tøffe kamper, sa Andresen etter seieren over Luxembourg.

Henning Berg ville ikke oppgi noen ønskemotstander etter det som ble en skuffende forestilling mot Luxembourg.

- Det er det samme hvem det blir. Vi må vinne uansett, sa han, og ga klart uttrykk for at prestasjonene i kampen mot Luxembourg var for dårlige.

Heller ikke John Arne Riise ønsket å si noe om hvem han ønsker i omspill-kampene.

- Vi må jo vinne uansett, så det har ikke noe å si for meg, sa han.

Liverpool-spilleren var alt annet enn fornøyd etter Luxembourg-kampen.

- Det er altfor dårlig kvalitet. Slik vi spilte i dag har vi ingenting å gjøre i et playoff, fyrte han løs.

En som vanlig munter Frode Olsen kunne veldig gjerne tenke seg en tur til varmere strøk, men skjønner at det blir tøft å møte lag som Spania.

- Spania hadde vært deilig. Da kunne vi fått oss litt brunfarge, men dette handler vel om litt andre ting. Latvia, Wales eller Slovenia hadde vært bra. Så kunne jeg tenke meg en tur til Spania etterpå, hvis det er mulig, sa Olsen.

(NTB)

MATCHVINNER:</B> Tore André Flo gratuleres av Roar Strand. Nå tenker landslagsgutta på hvem de vil unngå i trekningen mandag.