Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo har fått ro

- Det var utrolig kjekt å score mot Aston Villa lørdag. Målet var viktig for meg. Nå kan jeg få ro etter ni målløse kamper, sier en lettet Tore André Flo til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siden scoringa mot Coventry i sesongåpninga 9. august opplevde lillebror Flo en for ham uvanlig måltørke - inntil i går.

Mellom de to scoringene spilte Tore André Flo 540 målløse minutter.

Stryningen innrømmer at det var lenge.

- Det har gått fint på treningene, og jeg har scoret mange mål. Men i kampene har det ikke stemt foran motstandernes mål - til tross for at jeg har fungert spillemessig brukbart.

For anspent

- Er det ikke litt rart at du opplever måltørke etter scoringer i bøtter og spann i Norge og på landslaget?

- Jeg kan ikke tenke slik. Når det kommer til stykket, er det viktigst at laget scorer og vinner kampene. Dere hjemme i Norge har virket mye mer bekymret enn meg fordi jeg ikke har fått mål.

- Jeg har ønsket å vise meg fram - vise at også jeg kan score. Kanskje har jeg vært litt preget av det.
- Spillet mitt har noen ganger blitt for anspent, sier Tore André Flo.

- Har manager Ruud Gullit stresset deg?

- Overhodet ikke. Han er en flink manager som vil det beste for klubben og spillerne. Han har aldri mast om at jeg må lage mål.

Beskjed fra Gullit

- Før kampen mot Aston Villa tok Gullit meg til side og ba meg være rolig og konsentrere meg om arbeidsoppgavene mine. Da ville målene komme.

- Etter kampen var han bare veldig blid.

- Spiller du mot Tromsø i midtuka og hjemmekampen mot West Ham lørdag?

- Jeg vil helst spille hver kamp. Men med så mange gode medspillere, er jeg forberedt på innbytterbenken noen kamper. Vi får tidligst vite laguttaket dagen før - noen ganger en time før avspark, sier Tore André Flo.

Hele Norges coronakart