Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo i mål, tysk drama ender i omkamp?

LEVERKUSEN (NTB-AFP): Werder Bremen krever omkamp etter dagens 4-1-tap mot Bent Skammelsrud og hans Leverkusen. Håvard Flo måtte gå i mål for gjestene da keeper Oliver Reck ble utvist sju minutter før slutt, og slapp inn kampens siste mål. Utvisningen danner grunnlag for protesten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er ingen tvil om at kampen må spilles om igjen, sa Werder-manager Willi Lemke, som mener at dommeren Lutz-Michael Frohlich gjorde en generaltabbe da han viste ut Reck.

Reck støtte sammen med Jens Nowotny utenfor straffefeltet, og dommeren trakk opp det gule kortet som han så byttet ut med et rødt. Men Reck hadde ikke gult kort fra før.

Dommeren innrømmer at han gjorde en tabbe, men mener å ha sitt på det tørre. - Jeg ville først benytte fordelsparagrafen, men så besluttet jeg å blåse frispark og vise ut Reck. Jeg trakk først opp feil kort, men meningen var hele tiden å vise ham ut, sa han.

- Ikke sant

- Jeg innrømmer at mine handlinger kan ha virket forvirrende, men jeg forklarte til flere spillere hva som hadde skjedd.

- Det er ikke sant. Han sa ingenting, viste bare gult og rødt kort, kontret Oliver Reck, som tidligere i andre omgang ble truffet av en sjokoladeplate kastet fra tribunen bak mål. Også den episoden vil komme med i Werders protestskriv med krav om omkamp.

Dommeren hadde kommet i fokus også tidligere i kampen, da han i det 66. minutt ga Leverkusen straffe for Christian Brands felling av Skammelsrud. Ulf Kirsten nyttet straffen til å gi Leverkusen 2-1-ledelse.

Hjemmelaget scoret en gang til før dramatikken i sluttminuttene. Håvard Flo, som i forrige uke kom inn og ble matchvinner, tok på seg keepertrøya. Det første han gjorde var å plukke ballen ut av nettet etter Stefan Beinlichs frispark.

På toppen

Ulf Kirsten scoret to av målene og forsvarte plassen på toppen av scoringslista med 16 mål, selv om han har sonet åtte ukers utelukkelse etter å ha brukt albuen mot en motspiller.

Kaiserslautern troner fortsatt øverst på tabellen etter sin 3-0-seier mot Bochum fredag. Bayern München holder brukbart følge og er to poeng bak etter 2-0-seieren mot Hansa Rostock. Leverkusen på tredjeplass er 11 poeng bak lederlaget.

Thomas Gill holdt buret rent for Duisburg i 1-0-seieren over Karlsruhe fredag, og laget klatret til sjetteplass. Werder Bremen falt ned til 8. plass mens Hertha Berlin - som uten skadde Kjetil Rekdal spilte 1-1 mot bunnlaget Hamburg - er på plassen bak.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!