Flo i perlehumør

Tore André Flo sprudlet i nettmøtet med Dagbladets lesere. Mest skuffet var han over at han fikk så få frekke spørsmål.

LA MANGA (Dagbladet): - Er det ingen som er negative? spurte Flo oppgitt etter å ha bladd seg gjennom de drøyt 200 spørsmålene leserne sendte inn i går ettermiddag.

- Det er artig å få kjeftet litt tilbake, he, he, ler Flo.

Han strutter av harmoni og selvtillit etter igjen å være Sembs klare førstevalg som spiss.

Hevn

En leser vil vite om han skal score hat-trick mot Spania. En annen lurer på om han drømmer om hat-trick mot Milan i Serie A.

- He, he. Artig at folk har tro på meg. Jeg får si at jeg skal score hat- trick mot begge, humrer Flo, før han kaster seg over spørsmålene om Kristian Valens parodi av ham.

- Voldsomt hvor mange som har fått med seg det. Jeg må pønske ut en måte å ta hevn på. Jeg har lovet TV2 at jeg kanskje skal være med å lage parodi på Kristian Valen. Jeg får øve meg litt. Få tak i video av ham.

- Har du sett parodiene?

- Bare et kort klipp på TV2. Og da flirte jeg meg hjel. Utrolig bra.

- Kalles Andrea

Flo forsikrer leserne om at forholdene i Italia, og i klubblaget Siena er ypperlig.

- Men nå begynner pastaen å tyte ut ørene. Jeg spiser pasta hele tida. Bare en risotto i ny og ne, he, he.

- Jeg håper å lære meg italiensk skikkelig. Jeg har vært litt slapp der, inrømmer Flo, som bare kalles «Andrea» av treneren.

- «Tore» er jo en italiensk forkortelse av «dottore». Så da folk ropte «Tore» på treninga, snudde jeg meg hele tida i begynnelsen. Før jeg skjønte at det var doktoren de ville ha tak i, he, he.

Etter å ha forsikret leserne om at han både liker 4-5-1, og tror på norsk seier, orker ikke Flo å vente mer på slibrighetene.

- Nei, nå er det nok. Hvis dette var de verste spørsmålene jeg kunne få, så orker jeg ikke mer, flirer stryningen, klar til å lesse det han måtte ha spart opp av aggresjon over på spanske forsvarsspillere i stedet.

GLADGUTT: Tore André Flo var skuffet over at ingen av Dagbladets lesere ga ham sinte spørsmål på nettmøtet i går. - Etter karrieren skal jeg slappe av og stå på tribunen å slenge meldinger til spillerne, ler Flo ironisk.