Flo inn - Carew ut

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ZENICA (Dagbladet):

TORE ANDRÉ FLO

ble kalt inn på overtid i landslagstroppen. Likevel bør han være førstevalget som spiss mot Bosnia-Hercegovina. I hvert fall hvis Nils Johan Semb mener alvor når han sier at prestasjonene på de siste treningene skal være utslagsgivende i duellene han bevisst skaper. Flo har alt det John Carew mangler i øyeblikket: Selvtillit, spillehumør og en stigende formkurve.

FLO KAN

dessuten vise til en oppløftende debut for sine nye arbeidsgiver. Carew er foreløpig bare Roma-spiller på papiret - og både noen scoringer og noen børskarakterer unna den nesten grenseløse selvsikkerheten han hadde foran kampene mot Danmark og Romania tidligere i sommer.

I en slik tilstand er Carew best i angrepsposisjon. Kanskje til og med helt avgjørende som innbytter den siste halvtimen i morgen kveld. Mye tyder på at også Nils Johan Semb tenker slik: Flo skal gjøre grovarbeidet som møtende, ballsikker spiss. Carew skal løpe i stykker møre bosniere i en blanding av frustrasjon og revansjelyst.

ANDRE DUELLER:

Espen Johnsen mot Frode Olsen. Semb har valgt Johnsen i formasjonsøktene de siste dagene - altså bak den opplagte forsvarsfireren med Basma, Berg, Johnsen og Bergdølmo. Det kan tyde på at valget allerede er gjort. Og Johnsen svarer med trygghet og autoritet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer