Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo kan bli historisk

Tore André Flo kan bli historisk etter FA-cupfinalen lørdag. Scorer nordmannen ett mål er han den første Chelsea-spilleren på 10 år som når 20 scoringer på én sesong.

Flo giftet seg i går, reiste til London i dag, og kan oppleve enda mer lykke seinere i uka.

Nordmannen står med 10 ligamål og ni cupmål hittil i sesongen. Plusser han på ett til i cupfinalen skriver han seg inn i Chelseas rekordbøker.

Ikke siden toppscorer Kerry Dixon på begynnelsen av 90-tallet har en Chelsea-spiss scoret 20 mål for klubben i løpet av en sesong.

Sjansen for at Flo klarer bragden, øker betraktelig når manager Gianluca Vialli i dagens Daily Mail varsler at Flo får sjansen fra start i FA-cupfinalen.

Vialli skal allerede ha gitt innleide George Weah (Milan) beskjed om at det ikke blir han - men Flo og Gianfranco Zola som starter mot Aston Villa.

Weahs låneperiode går ut etter FA-cupfinalen og liberianeren ventes å bli rasende når han ikke får spille.

- FA-cupfinalen er noe av det viktigste i min karriere. Jeg vil ikke si for mye, jeg håper på det beste, sier Weah til avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling