Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo kanskje ensom spiss mot Wales

CARDIFF (Dagbladet.no): Landslagssjef Nils Johan Semb drillet i dag spillerne i formasjonstrening i gråværet i Cardiff. Ut fra dagens trening ser det ut som Norge skal spille 4-5-1 med Flo som ensom spiss på topp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagsgutta gjennomførte sin andre treningsøkt i vind og gråvær på Cardiff University sitt treningsområde. Det var en relativ lett treningsøkning der spillerne prøvd forskjellige posisjoner, men Semb holdt seg mest til 4-5-1 formasjonen.

Ingen av gutta stod over økten i dag. Både Tessem og Bergdølmo som sliter med småskader var med på treninga.

Økta startet med at forsvar og angrep trente hver for seg. Etter hvert ble spillerne delt inn i to lag, 11 mot 7. 11-laget spilte i en 4-5-1 formasjon. Semb roterte på lagene en gang. Det første laget som spilte 11 var:

Bakke - Basma, Berg, Hoftun, Bergdølmo - Iversen, Leonardsen, Skammelsrud, Mykland, Strand - Solskjær.

Etter tjue minutters spill skiftet Semb på lagene. De neste 11 som spilte mot de sju med Frode Olsen i mål var:

Bakke - Basma, Berg, Johnsen, Bergdølmo - Iversen, Leonardsen, Bakke, Mykland, Strand - Flo.

Etter dagens trening ser det ut som det er mest usikkerhet knyttet til om Ronny Johnsen går inn i midtforsvaret, og om Eirik Bakke kan ta fra Bent Skammelsrud plassen på sentral midtbane. Flo og Solskjær byttet på å spille på topp.

I går sa Nils Johan Semb at han ville bruke de første treningsøktene før kampen mot Wales til å bestemme seg om laget skal spille 4-5-1 eller 4-4-2.