Flo kjemper for plassen

LONDON (Dagbladet): Tore André Flo mener han er god nok til å forsvare plassen på Chelseas førstelag når Premier Leaguge sparkes i gang om to og en halv uke.

Nordmannen må trolig kjempe om plassen på førstelaget med nyinnkjøpte Chris Sutton.

- Det er klart det blir kamp om plassene når det kommer nye spillere, men jeg føler at jeg er en god nok spiller for Chelsea, sier Tore André Flo til Dagbladet.

Det store spørsmålet er om trener Roy Wilkins finner plass til både Flo og den nyinnkjøpte angrepsspilleren, Chris Sutton, som kommer fra Blackburn Rovers.

Tore André utelukker ikke at det kan bli plass til begge på laget som starter 7. august.

Luftig

Vi treffer han på klubbens treningsfelt på Heathrow, langt vest i London. Det ligger vegg-i-vegg med storflyplassen. Flyene dundrer like over hodene på Chelsea-spillerne mens de forsøker å konsentrere seg om oppkjøringen til Premier League-starten mot nyopprykkede Sunderland.

Allerede tidlig på morgenen er spillerne på plass, og de er først ferdig ved 17- 18-tida på kvelden. Det er lange og harde økter som Wilkins har lagt opp til, og eneste avbrudd er lunsj midt på dagen.

- Ja, treningene er beinharde, medgir Flo.

Her trenes det på hurtighet, kondisjon og ballferdigheter. Nye angrepsformasjoner drilles, for å sikre flest mulig seirer når alvoret starter.

  • Ringside på treningsfeltet står de mest ivrige fansene og følger med på nye trekk fra «de blå». Belønningen får de etterpå i porten. Da stopper de fleste spillerne bilene, ruller ned vinduene og skriver autografer.

Populær

Tore André Flo er populær. Han sviktet heller ikke fansen i går. De setter pris på stryningen - med 13 scoringer i ligaen og cupen i fjor.

- En hyggelig del av jobben, smiler Tore André.

Han følger med på Drillos inntog hos «The Crazy Gang» i Wimbledon. Landslagsspilleren legger ikke mye vekt på det uavgjorte resultat mot 3.divisjonslaget Plymouth Agryle mandag. Men Tore André ser fram til å møte sin tidligere landslagssjef igjen.

- Jeg er spent på hva Egil kan få til med Wimbledon. Han er mannen som kan klare å få laget opp og fram.

- Jeg frykter at han skal få det til, sier Tore André Flo.