Flo klar for jule-moro

LONDON (Dagbladet): Chelsea og Tore André Flo stuper nå inn i perioden som vil fortelle hvorvidt de kjemper om seriemesterskapet eller ikke. Jul betyr beinhard jobbing i Premier League.


ER KLAR: Tore Andre Flo er småskadd, og måtte få behandling etter treningen. Men han er klar til dagens kamp mot Tottenham.


JULESMELL: Gianfranco Zola gjør klart for Chelsea-smell denne jula.

Chelsea hadde suksess mot Manchester United, men nå venter kanskje en vanskeligere kamp.
Tore André Flo har slitt med en liten skade, men regner med å være klar til kamp i dag når Tottenham og George Graham gjester Stamford Bridge.
- Jeg må ha behandling hos fysioterapeuten, sier Tore André Flo til Dagbladet.
Men det er ingen grunn til bekymring. Tore André spilte mot Manchester United, og vil i dag kjempe mot Sol Campbell og hans formsterke mannskap.
- Tore André og jeg lærer hverandre bedre å kjenne for hver kamp vi spiller sammen. Han er god, og jeg liker å spille sammen med ham, sier Gianfranco Zola til Dagbladet.
Zola er nesten i sitt livs form, og han har virkelig blomstret opp etter at Tore André Flo kom inn som hans makker i Chelsea-angrepet.
- Men kampen mot Tottenham er vanskelig. George Graham har organisert laget svært bra, og dessuten må vi regne med at alle lag vil kjempe som løver mot oss så lenge vi ligger i toppen, sier Zola.
Det var en strålende fornøyd Gianluca Vialli som møtte Dagbladet etter treningen i går. Han nyter suksessen, og tror hans mannskap vil stå distansen ut.
- Vi er litt trøtte. Vi kjempet hardt mot Manchester United onsdag, og var kjempefornøyde. Etter kampen kjørte vi oss rett inn i trafikkproblemer, og nesten hele natta måtte vi sitte i bussen. Det var ikke den beste oppladningen vi kunne hatt foran det viktige nabooppgjøret mot Tottenham, men så lenge vi er i toppen så bør vi takle slikt uventet press, sier Vialli, og smiler på sin karakteristiske måte.
Men den blide italieneren frykter «nye» Tottenham, og ikke minst franskmannen David Ginola.
- Han er utvilsomt en av de beste spillerne i ligaen, og ingen manager liker å møte ham. Dette kan virkelig bli tøft, sier Gianluca Vialli.


JULESMELL: Gianfranco Zola gjør klart for Chelsea-smell denne jula.