Flo koster 315 mill.

LONDON (Dagbladet): - Tore André Flo er Chelseas framtid og vil forhåpentligvis score mål for denne klubben i ti år framover, sier Chelsea-eier Ken Bates. Det har Vialli sagt før ham. Men så kommer prissjokket knapt nok ozonlaget vil vurdere: - Hvis noen er interessert i å kjøpe, er prisen 25 millioner pund.

- Det høres ufattelig mye ut, sier Tore André Flo til Dagbladet. - Det er himlende mye. Nei, dette kan jeg ikke kommentere. Vi snakker jo om verdens høyeste overgangssum.

Det var Virgin Radios nyhetsavdeling som i går formiddag brakte millionnyheten om Tore André Flo. Og - sjefen sjøl ble sitert i innslaget.

Derfor er det ingen grunn til å tvile på at hovedaksjonæren på Stamford Bridge nå har satt en offisiell prislapp på Tore André Flo.

Døråpner

Etter gårsdagens pundkurs (12,618) betyr det at beina og hodet fra Stryn er verdsatt 315,45 millioner norske kroner på det sinnssyke overgangsmarkedet.

Til sammenlikning: Overgangsryktene rundt Alan Shearer har den siste måneden hatt en påklistret prislapp på 18 millioner pund (227 millioner norske). Det betyr at Ken Bates har sine pundsøkende fingrer i himmelen og ikke i jorda. Men det som er interessant ved Chelsea-eierens utspill er hvor han har tankene.

Og om gårsdagens prislapp er ment som en døråpner til tøffe forhandlinger for interessenter med pluss 12 millioner pund - det Dwight Yorke kostet Manchester United - i lommeboka.

Chelsea har siden VM sagt kategorisk nei til 12 forespørsler når det gjelder Tore André Flo. Gutten er ikke til salgs, ferdig med det. Og derfor har klubben aldri vært ute med priskrav eller et verdianslag. Før i går.

Flo ser det an

- Jeg snakker sjelden med Ken Bates - han bare hilser jeg på, sier Tore André Flo. - Derfor vet jeg ingen ting om dette. Men når det er sagt - jeg prøver fortsatt å spille meg inn på laget.

- Jeg har tenkt å stå på litt til.

- Hvilket betyr?

- At jeg fikk en opptur etter de to scoringene mot Blackburn. Jeg har inntrykk av at det er mange som vil ha meg på laget.

Og responsen fra fansen sist lørdag tydet også på det. Det er veldig positivt.

- Så det har ikke vært noe overgangsnakk og agentsamtaler med Gunnar Martin Kjenner?

- Jeg snakker med Kjenner titt og ofte.

Men:

- Jeg vil bruke litt tid før jeg spør om noen er interessert i meg, sier Toré Andre Flo til Dagbladet.