Flo koster 315 mill.

LONDON (Dagbladet): - Tore André Flo er Chelseas framtid og vil forhåpentligvis score mål for denne klubben i ti år framover, sier Chelsea-eier Ken Bates. Det har Vialli sagt før ham. Men så kommer prissjokket knapt nok ozonlaget vil vurdere: - Hvis noen er interessert i å kjøpe, er prisen 25 millioner pund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det høres ufattelig mye ut, sier Tore André Flo til Dagbladet. - Det er himlende mye. Nei, dette kan jeg ikke kommentere. Vi snakker jo om verdens høyeste overgangssum.

Det var Virgin Radios nyhetsavdeling som i går formiddag brakte millionnyheten om Tore André Flo. Og - sjefen sjøl ble sitert i innslaget.

Derfor er det ingen grunn til å tvile på at hovedaksjonæren på Stamford Bridge nå har satt en offisiell prislapp på Tore André Flo.

Døråpner

Etter gårsdagens pundkurs (12,618) betyr det at beina og hodet fra Stryn er verdsatt 315,45 millioner norske kroner på det sinnssyke overgangsmarkedet.

Til sammenlikning: Overgangsryktene rundt Alan Shearer har den siste måneden hatt en påklistret prislapp på 18 millioner pund (227 millioner norske). Det betyr at Ken Bates har sine pundsøkende fingrer i himmelen og ikke i jorda. Men det som er interessant ved Chelsea-eierens utspill er hvor han har tankene.

Og om gårsdagens prislapp er ment som en døråpner til tøffe forhandlinger for interessenter med pluss 12 millioner pund - det Dwight Yorke kostet Manchester United - i lommeboka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer