Flo legger opp for tredje gang

- Nå gleder jeg meg til fjellturer i vakre Sogndal og å se på fotball i stedet.

SLUTT - IGJEN: Tore André Flo setter karrierepunktum for tredje gang, så gjenstår det å se om 39-åringen holder ord denne gangen.Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
SLUTT - IGJEN: Tore André Flo setter karrierepunktum for tredje gang, så gjenstår det å se om 39-åringen holder ord denne gangen.Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tore Andre Flo (39) har bestemt seg for å legg opp som fotballspiller - for tredje gang. Det avslørte Sogndal-spilleren i et intervju med TV 2 Sporten tirsdag ettermiddag.

- Jeg tror sier seg selv hvorfor jeg legger opp. Jeg har blitt 39 år gammel og har drevet på veldig lenge. Jeg har hatt veldig mange oppturer, men også noen nedturer. Jeg føler at tida er inne nå. Nå gleder jeg meg til fjellturer i vakre Sogndal og å se på fotball i stedet, sier Flo til TV 2.

Flo la opp første gang våren 2008 etter halvannet år i Leeds, men pensjonisttilværelsen ble kortvarig da hans gamle lagkamerat fra tida i Chelsea, Roberto Di Matteo, lokket ham til et comeback i MK Dons seinere samme år. Våren 2009 ble han imidlertid løst fra kontrakten, og var to år borte fra fotballen før han plutselig meldte seg spilleklar for Sogndal før tippeligastart i fjor.

Stryningen startet seniorkarrieren nettopp i Sogndal, og fortsatte i Tromsø, Brann, Chelsea, Rangers, Sunderland, Siena, Vålerenga, Leeds United og Milton Keynes Dons. 39-åringen fikk én kamp fra start, 21 innhopp og scoret to mål for laget fra saftbygda før det altså var slutt igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer