Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo lei av måltørken

MANCHESTER (NTB): Tore André Flo har bare scoret ett mål for Chelsea denne sesongen. Det bekymrer stryningen foran torsdagens møte med Tromsø i cupvinnercupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På landslaget har lillebror Flo vært sikkerheten selv foran mål. Åtte ganger har han scoret for Norge i år. Det begynte bra i Chelsea også, med nettkjenning i debuten mot Coventry. Siden 9. august har imidlertid 24-åringen opplevd måltørke på klubblaget.

- Mangelen på uttelling bekymrer meg. Jeg har hatt mange sjanser, og da er det trasig ikke å lykkes, sier Flo til avisen The Express.

På benken

Han frykter at han må starte på benken mot sine gamle lagkamerater i Tromsø. Konkurransen om spissplassene er knallhard. Flo kjemper med spillere som Gianfranco Zola, Gianluca Vialli og Mark Hughes.

- Ett mål på ti kamper er bare ikke godt nok. Atmosfæren i Chelsea er ny for meg, og jeg må få opp selvtilliten igjen, sier Flo.

Sove i fryseren

Han er den eneste i Chelsea-troppen som er vant til så vinterlige forhold som venter på Alfheim stadion. Likevel tror ikke Flo at det vil avgjøre kampen.

- Men Tromsø vil dra fordel av å spille under slike forhold, sier Flo, som har advart lagkameratene i en spøkefull tone mot det som venter i Nord-Norge.

- Jeg har sagt til gutta at de bør sove i fryseren for å venne seg til kulda.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!