Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo linkes til Fiorentina

Og Siena-treneren forklarer hvorfor Flo har slitt benken i høst.

Det er sportsavisen Gazzetta Dello Sport som onsdag skriver at Fiorentina vurderer å hente Flo fra naboklubben Siena. Fiorentina sliter med målproduksjonen og ser på nordmannen som en spiss som umiddelbart kan gå i tospann med Christian Rigans.

Ifølge avisen vil «Viola» bytte vekk keeper Christian Sebastian Cejas mot Flo.I Siena vet man fortsatt ikke om Flo blir værende i klubben. Det bekymrer trener Gigi Simoni.

- Jeg har gitt ham komplimenter for søndagens kamp, men han må fortsette å spille bra. Vi vil gjerne vite om han virkelig ønsker å fortsette her. Dersom han har familiære problemer må han løse dem, sier Simoni til klubbens eget nettsted.

Simoni mener også at Flo ikke har vært fokusert på oppgaven når han er blitt byttet inn i høstens kamper.

- Han spilte ikke bra, og det virket ikke som han hadde fokus ute på gresset. Da jeg slapp han innpå gjorde han ingenting for å fortjene å få spille, fortsetter Simoni.

- Søndag var imidlertid lagånden og offerviljen svært bra. Han spilte i en uvant rolle, men gjorde som vi hadde øvet på under trening, sier Siena-sjefen.

(NTB)

image: Flo linkes til Fiorentina
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media