Flo linkes til Milan igjen

Italiensk sportsavis bruker åtte spalter på storklubbens interesse.

Tore André Flo forsvant rett i aviskiosken etter trening med Siena i går. I et oppslag over åtte spalter i Tuttosport kobles stryningen til mesterlaget Milan igjen.

Den italienske sportsavisen skriver at Milan «angriper» tårnet Flo. Milan-trener Carlo Ancelotti er på jakt etter nye angripere og skal være svært begeistret for Sampdoria-spissen Fabio Bazzani - samt det norske tårnet Flo. Interessen for spillerne gjengis også på førstesiden i avisen.

Tuttosport forteller også at representanter for klubbene skal møtes i Siena lørdag. Da tar Siena imot serieleder Milan på lille Artemio Franchi.

- Jeg må være litt interessert hvis slike klubber kommer på banen, kommenterer en tydelig smigret Tore André Flo til Bergens Tidende.

Stryningen bekrefter at han kjenner til at Milan har vist interesse tidligere.

- Det er litt sant i det, dette har vært framme før. De har forhørt seg via Gunnar Martin Kjenner (Flos agent). Men hvor stor interessen er nå, vet jeg ikke. De har helt sikkert mange flere navn på blokken også, sier 30-åringen.

Milan skal tidligere i vinter hatt følere ute etter Flo. Dagbladet skrev om interessen med Gunnar Martin Kjenner som åpen kilde.

Også Tuttosport viser til at Milan-interessen for Flo ikke er ny. Avisen hevder at det var snakk om en byttehandel før overgangsvinduet ble lukket i januar. Flo skulle gå til Milan, mot at Siena fikk angriperen Marco Borriello i bytte.

(NTB)

ØNSKET:</B> AC Milan skal ha merket seg Tore André Flos innsats i Sienna.