Flo må trene dobbelt så mye

Claudio Ranieri har gjort sitt første grep som Chelsea-trener. Under Ranieris ledelse skal Chelsea trene dobbelt så mange økter som under forgjenger Gianluca Vialli. Les det siste om engelsk fotball.

Meld på ditt lag å bli med i Manager 2001

Chelsea-spillerne har allerede merket de første tegnene til endringer under sin nye sjef. Ranieri var ikke fornøyd med Chelseas treningsopplegg, og har nå bestemt seg for å doble antall treningsøkter. Tore Andre Flo og de andre Chelsea-spillerne må nå belage seg på en treningsøkt om morgen, og en økt på ettermiddagen.

- I sesongforberedelsene har vi gjort det, men jeg tror ikke vi har gjort det i sesongen. Vi må se å komme i gang med det - dette ser vi fram til, sier Dennis Wise til Chelsea Clubcall.

Ranieri hadde sin første dag som Chelsea-manager på mandag. Han tilbrakte det meste av dagen i møter med spillerne og støtteapparatet. Den italienske manageren har tatt med sitt eget støtteapparat til klubben. Chelsea-trenerne Graham Rix og Ray Wilkins skjebner er uvisse. Wilkins er aktuell som ny manager i Milwall. Rix er aktuell som trener for Chelseas ungdomslag.

SOL CAMPBELL skadet seg i skulderen under ligakampen mot Brentford. Campbell ble kjørt til sykehus netter kampen. - Han vil være ute i tre-fire uker. Det ser ikke lyst ut, sier Tottenham-manager George Graham til SkySports. Campbells skade er dårlige nyheter for lanbdslagssjef Kevin Keegan som gjerne skulle hatt Tottenham-forsvareren med i VM-kvalifiseringskampene mot Tyskland og Finland.

ARSENE WENGER benekter at han skal være villig til å betale 328 millioner kroner for Bayer Leverkusen-spilleren Jens Novotny. Wenger er imponert over den tyske landslagsspilleren. Novotny skal være aktuell som erstatter for veteranen Tony Adams. - Summen er vanvittig, dette er bare fantasi. Noen prøver tydeligvis å snakke opp prisen på en utvilsomt god spiller, sier Arsenal-manageren.

LUIGI DI BIAGIO er ikke interessert i å spille for Liverpool. Di Biagio trives ikke i Inter Milan, og er på vei bort. Liverpool skal ha hebvendt seg til midtbanespilleren, men Di Biagio var ikke interessert i en framtid på Anfield. Nå er Di Biagio aktuell for Fiorentina.

LOMANO LUA-LUA ankommer Newcastle i dag for å hilse på nye lagkamerater. Lua-Lua skal gjennomgå en medisinsk test før overgangen offisielt er iorden. - Han er en veldig spennende spiller, men det kommer nok til å ta litt tid til å tilpasse seg Premier League, sier Newcastle-manager Bobby Robson. Lua-Lua kom til Newcastle fra Brentford.

THOMAS HELMER er i ferd med å signere kontrakt med den sveitsiske klubben FC Lausanne. Sunderland-forsvareren har kun spilt tre kamper fra start i sine første 14 måneder i klubben. Helmer var på vei til tyske FC Saarbrücken i sommer, men avtalen gikk i vasken.