Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo må trene dobbelt så mye

Claudio Ranieri har gjort sitt første grep som Chelsea-trener. Under Ranieris ledelse skal Chelsea trene dobbelt så mange økter som under forgjenger Gianluca Vialli. Les det siste om engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Meld på ditt lag å bli med i Manager 2001

Chelsea-spillerne har allerede merket de første tegnene til endringer under sin nye sjef. Ranieri var ikke fornøyd med Chelseas treningsopplegg, og har nå bestemt seg for å doble antall treningsøkter. Tore Andre Flo og de andre Chelsea-spillerne må nå belage seg på en treningsøkt om morgen, og en økt på ettermiddagen.

- I sesongforberedelsene har vi gjort det, men jeg tror ikke vi har gjort det i sesongen. Vi må se å komme i gang med det - dette ser vi fram til, sier Dennis Wise til Chelsea Clubcall.

Ranieri hadde sin første dag som Chelsea-manager på mandag. Han tilbrakte det meste av dagen i møter med spillerne og støtteapparatet. Den italienske manageren har tatt med sitt eget støtteapparat til klubben. Chelsea-trenerne Graham Rix og Ray Wilkins skjebner er uvisse. Wilkins er aktuell som ny manager i Milwall. Rix er aktuell som trener for Chelseas ungdomslag.

SOL CAMPBELL skadet seg i skulderen under ligakampen mot Brentford. Campbell ble kjørt til sykehus netter kampen. - Han vil være ute i tre-fire uker. Det ser ikke lyst ut, sier Tottenham-manager George Graham til SkySports. Campbells skade er dårlige nyheter for lanbdslagssjef Kevin Keegan som gjerne skulle hatt Tottenham-forsvareren med i VM-kvalifiseringskampene mot Tyskland og Finland.

ARSENE WENGER benekter at han skal være villig til å betale 328 millioner kroner for Bayer Leverkusen-spilleren Jens Novotny. Wenger er imponert over den tyske landslagsspilleren. Novotny skal være aktuell som erstatter for veteranen Tony Adams. - Summen er vanvittig, dette er bare fantasi. Noen prøver tydeligvis å snakke opp prisen på en utvilsomt god spiller, sier Arsenal-manageren.

LUIGI DI BIAGIO er ikke interessert i å spille for Liverpool. Di Biagio trives ikke i Inter Milan, og er på vei bort. Liverpool skal ha hebvendt seg til midtbanespilleren, men Di Biagio var ikke interessert i en framtid på Anfield. Nå er Di Biagio aktuell for Fiorentina.

LOMANO LUA-LUA ankommer Newcastle i dag for å hilse på nye lagkamerater. Lua-Lua skal gjennomgå en medisinsk test før overgangen offisielt er iorden. - Han er en veldig spennende spiller, men det kommer nok til å ta litt tid til å tilpasse seg Premier League, sier Newcastle-manager Bobby Robson. Lua-Lua kom til Newcastle fra Brentford.

THOMAS HELMER er i ferd med å signere kontrakt med den sveitsiske klubben FC Lausanne. Sunderland-forsvareren har kun spilt tre kamper fra start i sine første 14 måneder i klubben. Helmer var på vei til tyske FC Saarbrücken i sommer, men avtalen gikk i vasken.